Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a szakítás közeledtének a jelei?
Friss szakítással mondom, 34F:
- Hetekkel előtte: Közöny, érdektelenség, a közös lakásba (albérletbe) nem fektet már energiát.
Hiszti, érzékenyebb reakció apró dolgokra. Például ha eltörik egy tányér, abból is hatalmas sírás lehet, ahelyett hogy KÖZÖSEN összesöpörnétek (problémák megoldása együtt).
- Napokkal előtte: Bizonytalanság. Például ha van valaki más, akkor időnként téged keres nagyon, időnként órákra eltűnik. Ilyenkor őrlődik a két lehetséges ember között.
Kitartást! A ki nem mondott szép szavak kimondása, és a kimondandó rossz szavak csendes, nyugodt megbeszélése sokat segíthet, ha még van remény.
Nem fog már működni a kommunikáció. Nem beszél az érzéseiről.
Eltávolodik tőled majd. Ezt észre fogod venni abból, hogy ritkulnak a beszélgetések, nagyon ritkán fog keresni, úgy érzed majd, hogy szinte csak te teszel csak a kapcsolatotokért. Nekem ez a tapasztalat. Tanácsot azért nem írok, hogyan előzd meg, vagy ha már megtörtént, hogyan érdd el, hogy újrakezdjétek, mert ezeket én is elrontottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!