Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem?
Figyelt kérdés
Mikor megmondom neki hogy hagyjuk egymàst akkor teper ezzerrel azt is mondta hogy szeret mikor meg nem mondok semmit és kibêkülünk akkor hagyja az egész kapcsolatot akkor meg engedi ellaposodni.Ebböl van a vita és ezt ő letagadja az ellenkezőjét àllitsa .2018. aug. 11. 01:43
1/3 anonim válasza:
Manapság esküszöm, mindenki azt imádja és isteníti aki leköpi, leszarja őket. Mondd meg neki hogy döntse el mit akar..
2/3 anonim válasza:
Az i5 coffee lake a gtx 1060-at kihajtsa, nyugi.
32/f
3/3 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy férfi. Ők az igazi drámakirálynők. Én is hasonló cipőben járok, de most meguntam, és kitettem a szűrét. Ha valamit jogosan szóvá tettem, még ő sértődött meg. Ha nem foglalkoztam vele ő keresett. Ha normálisan érdeklődtem teret és időt kért. Egy normális pillanatában azt mondta, hogy azért szélsőséges és labilis mert mániákus depressziós. Jobb, ha te is hagyod. Az önbecsülés fontosabb, mint egy játszmázó, lelkileg instabil férfi pillanatnyi érzelmei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!