Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azért dobott mert a barátai szerint régimódi vagyok. Normális?
Figyelt kérdés
Komolyan nem térek magamhoz. A hülye barátai szerint olyan vagyok mint egy vén asszony, azért mert olvasok és mert szeretem a kertet gondozni otthon. 10 éves korom óta imádom a a virágokat, és azóta szinte csak az enyém a kert. Azt mondja az volt a csúcs amikor a kertből vágtam az anyukájának a névnapjára virágot, mert hogy azt normális ember boltban vesz, elvégre se csóró, se 80 éves csóró nem vagyok. Tényleg vannak ennyire ostoba emberek? Ennyi egy kapcsolat? Csak nézek magam elé. 18-ak vagyunk.2018. aug. 10. 08:27
21/21 anonim válasza:
Engem azért dobott, mert nem szeretek részegedésig piálni sem hajnalig bulizni.
És a "haverjai" kinéztek közülük emiatt.
Nos, a haverok azóta házasok, lassan jön a gyerek, NEM buliznak már hajnalig, sőt...
Ő meg egyedül van, mert a hülye barátok fontosabbak voltak - akik most már a családnak élnek külvárosban. :D
Nyugi, ne bánd, aki ilyen hülye, az fog egyedül maradni 30-35 éves korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!