Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valós probléma-e, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valós probléma-e, ha egy kapcsolat azért megy tönkre, mivel a két félnek nem volt még az adott párjukon kivul más szexualis kapcsolata?

Figyelt kérdés
Értem én ezalatt, tegyuk fel egy par 16-17 eves korukban jonnek ossze, es 40 eves korukra valnak, mivel meg nem eltek ki magukat, nem is ismerkedtek? Mi a velemenyetek errol, koszi elore is

2018. aug. 9. 13:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én ebben azt látom gáznak, a saját, ha úgy tetszik, "önző" szempontjaim alapján, hogy 16-17 évesen személyiségfejlettség szempontjából szinte még gyerek az ember. Ezért jobb, ha nem köti le magát tartósan (megint csak saját szempont), hanem inkább arra törekszik, hogy megértse önmagát, és igazából rájöjjön arra, hogy kicsoda is ő. De persze ezek a szempontok az én fejlődési utamat tükrözik.
2018. aug. 9. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Pontosabban boldognak TŰNŐ párok :D Az én környezetemben az ilyenekről derül ki sorra, hogy évek óta csalják egymást, csak persze a külvilágnak ebből semmit nem mutattak, mindenki idilli párnak hitte őket, amíg egyszer csak borul a bili. Ne legyél naiv, nagyon kevés pár van, aki 20+ év után nem unt még egymásra, főleg úgy, hogy elsők voltak egymásnak. Az, hogy te mit látsz ebből, meg hogy mi a valóság, két külön dolog.

2018. aug. 9. 14:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat azért megy tönkre, mert a két fél (közül az egyik) tojik bele. Nem azért, mert a felek nem feküdtek össze boldog-boldogtalannal.
2018. aug. 9. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Örülök, hogy te így messziről látod :D Te élsz velük talán? Te látod a mindennapjaikat, a tekintetüket ahogy egymásra néznek, te hallod azt ahogy beszélnek egymással? Te látod a közös programjaikat, életüket?

Unalmas már ez a látatlanban "úgyis megcsalják egymást hurrdurr" szöveg.

Ennyire bánt, ha más boldog, vagy mi bajod van? :D

2018. aug. 9. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
De ahhoz, hogy rájöjjek, ki vagyok valójában, mennyiben segít hozzá az, hogy idegen emberek dugják belém a péniszüket? Amíg ott dugnak, rájövök, ki vagyok?
2018. aug. 9. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ez a valós probléma. Emögött megbújik száz másik (szexuális gondok,érzelmi hianyosság,elhanyagolás,elhidegülés,egy harmadik felbukkanása). Ez a "nem éltem ki magam" duma max arra jó,hogy rá legyen fogva valamire a szakítás.

De az egész csak egy fedősztori arra,hogy az emberek megindokolják miért másznak ágyból ágyba. Nem lesz senki semmivel sem több a sok k€rástól.

2018. aug. 9. 17:10
 17/19 anonim ***** válasza:
15.:Nem tudtad,hogy a legnagyobb felfedezések is így születtek?:D
2018. aug. 9. 18:38
 18/19 anonim ***** válasza:
#14 Miért, te velük élsz, hogy ennyire tudod? Ha olyan boldogok, akkor miért derül ki, hogy évek óta csak a gyerekek miatt vannak együtt, közben meg szeretőt tartanak? Persze, élj csak a rózsaszín mázas világodban, gondolom max 20 éves lehetsz, annyi idős koromig én is hittem a mesékben, hogy “boldogan amíg meg nem..”. Nem tagadom, hogy vannak boldog párok is, nyilván vannak, de olyanról nem tudok, aki 20+ éve együtt lenne ÉS felhőtlen boldog.
2018. aug. 9. 21:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, képzeld, velük élek :)

És most?

Nem derült ki, hogy szeretőt tartana bármelyikük is, kvázi lehetetlen is lenne.

Ennyire nem bírod elviselni, ha másnak rendben van az élete? :D

2018. aug. 10. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!