Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valós probléma-e, ha egy kapcsolat azért megy tönkre, mivel a két félnek nem volt még az adott párjukon kivul más szexualis kapcsolata?
Pontosabban boldognak TŰNŐ párok :D Az én környezetemben az ilyenekről derül ki sorra, hogy évek óta csalják egymást, csak persze a külvilágnak ebből semmit nem mutattak, mindenki idilli párnak hitte őket, amíg egyszer csak borul a bili. Ne legyél naiv, nagyon kevés pár van, aki 20+ év után nem unt még egymásra, főleg úgy, hogy elsők voltak egymásnak. Az, hogy te mit látsz ebből, meg hogy mi a valóság, két külön dolog.
Örülök, hogy te így messziről látod :D Te élsz velük talán? Te látod a mindennapjaikat, a tekintetüket ahogy egymásra néznek, te hallod azt ahogy beszélnek egymással? Te látod a közös programjaikat, életüket?
Unalmas már ez a látatlanban "úgyis megcsalják egymást hurrdurr" szöveg.
Ennyire bánt, ha más boldog, vagy mi bajod van? :D
Szerintem nem ez a valós probléma. Emögött megbújik száz másik (szexuális gondok,érzelmi hianyosság,elhanyagolás,elhidegülés,egy harmadik felbukkanása). Ez a "nem éltem ki magam" duma max arra jó,hogy rá legyen fogva valamire a szakítás.
De az egész csak egy fedősztori arra,hogy az emberek megindokolják miért másznak ágyból ágyba. Nem lesz senki semmivel sem több a sok k€rástól.
Igen, képzeld, velük élek :)
És most?
Nem derült ki, hogy szeretőt tartana bármelyikük is, kvázi lehetetlen is lenne.
Ennyire nem bírod elviselni, ha másnak rendben van az élete? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!