Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretsz valakit elhagyod a gyereke miatt? Letezik hogy nem szeretett elegge?
11 eves kapcsolatom tert vissza az eletembe.kulfoldon eltem a kisfiammal aki problemas figyelemhianyos hiper.neki ket gyereke van akiket csak lat.hetente par nap.miatta koltozem vixa magyarba egy evig kert hogy velem tudja elkepzelni az eletet.elmondasa szerint elfaradt es szakit velem, el kell engedjen mert nem birja a fiam.az anyja folyamatosan utalkozott es folyton a fiam volt a hibas.nem tudtak kezelni.de szeret..tudta milyen az eltem.egymas vallan sirtunk hogy nem akarunk ujbol elvalni.nem tudom utalni.se haragudni.nem veszekedtunk sosem.azt mondtam kivarom hogy letisztazza magaban a dolgokat.felejtsem el?-4 honapot eltunk egy legterben emeltes csaladi haz
Mi fent szulok lent.folytonos ellenszenv az anyjatol de o azt mondja o ilyen hagyjam ra.meg is abba orlodott fel hogy sok a kulso stressz a gyerekem mitt
Az az ember aki a gyermekedet nem fogadja el mit keresett egyáltalán eddig is melletted? Oké broblémás, és nehéz a gyermekeddel, ez eddig oké. De amikor megismert téged akkor is az volt a gyerek, meg amikor előszőr le akart fektetni akkor is.
Szóval ne adj semmit ennek az embernek a beszédjére.
Nagyon megszívtad, mert hallgattál rá, és hittél a sírásos előadásának. De most már állj fel.
Egyszerűen átvert. Ez ilyen ember. Én a helyedben egyetlen könnycseppet sem hullajtnék érte. Átlépném.
Tanulj az esetből és ne a gyermekedet hibáztasd az események alakulása miatt.
Igen, tekintve, hogy ez egy soha meg nem szűnő, minden napos, egész napos probléma.
A saját gyerekei se érdekli, akkor majd pont a másik beteg gyerekét fogja elviselni...
Neki kényelmes az hogy eleve a szuleivel él és nehanyszor jár hozzá egy nő.
Amikor tenni kéne pl vállalni a gyereked ill kulonkoltozni az neki csak nyűg
Az ember a tetteiben mutatkozik meg es nem a szavaiban.mit tett már le érted az asztalra? Az a mutatoja hogy mennyire is akart valojában.
Ő semmit nem adna fel miattad mint ahogy te érte. Ez egyoldalu kapcsolat volt szerintem
És 100% ban korrekt tőle hogy lezárja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!