Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni?
A barátnőm ex barája hivogatja írogat a baratnőmnek,sőt a balatonon dolgozik es a srac oda akar menni a barátnőmhöz beszélni vele,annak ellenére hogy a barátnőm nem szeretné...
Ilyenkor mi a teendő?
Verekedést csak utolso megoldasnak hagynám..
Egyébként mar voltam eggyutt fél évet a lannyal es akkor sem hagyta békén az exe..beteg a srác...
De a baratnomrol van szó..
Volt hogy megverte amikor eggyutt voltak..
Kitudja mit tesz most..
Ha a barátnőd nem akarná, hogy az exe hívogassa, és írogasson neki, már rég letiltotta volna. Azt sem értem, honnan tudja, hogy hol és mikor dolgozik (Balatonon gondolom nyári melóról van szó).
Szóval a probléma nem biztos, hogy az exszel van első körben...
Egyet értek az előttem szólókkal. Itt nem csak a srác beteg, a barátnőd aszisztál ehhez az egeszhez. Miért hagyja, hogy hivogassa? Miért arulja el neki, hol van a nyáron?
Ha engem valaki zaklat, és azt akarom, hogy leszálljin rólam, akkor letiltom mindenhonnan, akar telefonszámot is cserélek, és a legkevésbé sem kötöm az orrára merre vagyok.
Szóval itt nem a sráccal van igazából probléma, hanem azzal, hogy a barátnőd nem akarja őt végleg elengedni. Elsősorban vele kell ezt rendezned. A srác előbb utóbb ki fog szállni a képből, ha a csaj nem enged teret neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!