Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan jutottatok el a szakításig? Mi volt az a pont? Hogy vettétek rá magatokat?
Mikor kiderült, hogy már hónapok ta levelezget a hátam mögött a "bartánőmmel".
Apróra kibeszéltek, plusz a szexuális szokásainkat is, mindent.
Emellett a barátai voltak az elsők, meg anyuci.
Na a lebukása után - nekem küldte el a neki szánt üzenetet - kiraktam a fenébe.
Ennek három éve, én 1,5 éve összeköltöztem a párommal, az a csaj férjhez ment, az exem meg egyedül van :D
Ki kellett utaznom a testvéremhez Amszterdamba, mert autóbalesete volt, és a bal keze eltört, a bal térde kificamodott, elszakadt egy szalag.
Az egész család összefogott, nekem már csak fizikóra kellett kísérnem, meg segíteni a háztartásban, illetve érzelmi támaszt nyújtani.
Arra értem haza tíz nap után, hogy áll a dzsuva mindenhol, a mosogatóban ott rohad az a serpenyő is, amiben rántottát sütöttem az indulásom napján, a mosógépben elrothadt a ruha (két 95fokos mosás szedte ki azt a szagot a gépből)
Emellett nyomott egy házibarkácsot: leszedett két ajtót, lecsiszolta úgy-ahogy (bent a házban) aztán lefestette (szintén a házban) és mindent otthagyott. (Lekapart, lecsiszolt festék, festékcseppek, szellőztetés nuku)
A macskaalom tele, a cica már random helyekre ürített.
Az ágyunk kajamaradékos.
Másnap miközben takarítottam( és érett bennem a válás gondolata) felhívott anyósom, hogy én mégis mit képzelek magamról, hogy itt hagytam a fiát, és elmentem bulizni/füvezni, míg ő itthon volt a gyerekekkel.
Elmagyaráztam neki, hogy a gyerekek anyunál voltak, utána körbefotóztam neki a lakást, és kijelentettem, hogy visszaküldöm a fiát nevelésre.
Ex már sunnyogva jött be, két nap múlva távozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!