Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van pont fordítva?
Figyelt kérdés
Az exem kb fél óráig is képes beszélni egy csajról aki nyomul rá, de azt mondja, őt nem érdekli hogy nekem kivel alakul bármi is. Akkor ez hogy is van?2017. márc. 5. 14:11
2/7 anonim válasza:
Miért nem mondod el, hogy téged sem érdekel?
3/7 A kérdező kommentje:
Engem nem zavart hogy beszélt róla csak annyi h végig azt mondta h ő nem akar tőle semmit meg rohadtul nem is az esete közben mégis csomót beszélt róla...
2017. márc. 5. 14:20
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem a választ tudod.
5/7 A kérdező kommentje:
miért tettem volna fel akkor a kérdést? :D
2017. márc. 5. 20:25
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Miért előtted beszél arról a csajról, aki nyomul rá? Biztosan foglalkoztatja,szerintem nem közömbös iránta, de te ismered jobban.
7/7 anonim válasza:
Jót tesz az egójának, hogy nyomul rá. Még ha nem is az a célja hogy féltékennyé tegyen, szeret az ember ilyenről beszélni (még általánosságban is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!