Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom hogy mit tegyek, szakítsak vagy ne?
Bár az én exem is ilyen lenne mint te, mert én legalább tudtam volna változni, még ha hosszú idő után tettem is volna.
Nem biztos, hogy a te pasid is tud változni. Lehet ugyan úgy szabályozni akar majd és eszedbe fog jutni a múlt és jön megint a veszekedés. "Ugyan azt csinálod mint régen", etc.
"Végül mégis összejöttünk de én ezt nem akartam"
De, akartad.
Te vagy a felelős az életedért, és a döntéseidért.
Ha ezt felvállalod, ami kötelességed, akkor fogsz tudni döntést hozni önállóan.
Ugyan mit mondhatnánk mi neked?És ha később megbánod, hogy hallgatsz ránk, akkor azt fogod mondani, hogy "de én ezt nem akartam, ők mondták..."??
Ezt célszerű realizálnod, a te érdeked.
Én legszívesebbeb szakítanék és elköltöznék egy másik országba. Vagy vele költöznék el :D . Elöbb utóbb úgyis szakítanánk de én tényleg nagyon szerelmes vagy még mindig, a sok rossz emlék ellenére is.
Amúgy én látom hogy változni akar de már újra kezdi, nem olyan szinten de én azt érzem amit régen és nagyon rossz volt.
2-essel egyet értek!
Te akartad! Különben nem jöttetek volna össze újra. A többi csak bla bla.
amíg nem botlasz bele valaki másba akit megszeretnél, addig újra és újra fel fog keresni ez a jelenlegi/exed ha éppen szüksége van rád illetve ha neked kell valaki hirtelenjében (amíg ő nem tlaál mást)
Ez gyengeségre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!