Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet ilyen hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen hirtelen szakítani?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 évig voltunk együtt, és tegnap szakított velem...

Még próbálom feldolgozni, nagyon nehéz, de amíg nem értem meg az okát addig nem tudok továbblépni...

Egyik pillanatban még minden oké, következőben (lásd, következő napon) pedig benyögi hogy nem illünk össze és szakítani akar...

Ez valahogy nem magyarázat, 2 évig összeillettünk most meg már nem? Nem értem...

Egy nap alatt mi történhetett? Mi változott?

:((((

2018. júl. 6. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

[link]

ezt hallgasd vegig es mindent megertesz

azt javaslom a jovoben ne akard egy novel leelni az eletedet , inkabb elvezd es fald az eletet amig teheted

2018. júl. 6. 20:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Egyrészt rühellem ezt a Puzsér Róbertet, másrészt nem vagyok olyan retardált hogy egyetlen nő miatt megutáljam az egész női nemet és egyedül haljak meg vagy b*ziként...

Azt hiszem rájöttem mi nem tetszett neki és tényleg az összeköltözés miatt...

Néhány dologban nem értettünk egyet de ezek nem viták voltak, csak valami baja volt amire megkért és nem csináltam meg, de miután szólt, én megcsináltam...

2018. júl. 6. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Szimplán nem passzoltatok össze.

Ez van, én is szakítottam az akkori párommal, mikor minden szar lett.

Szerinte minden okés volt... ht, cseppet sem, és fel sem tűnt neki, mikor mondtam, vlátozás nulla.

2018. júl. 9. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
NEKED volt hirtelen, gondolom, ő már régóta elégedetlen volt valamivel.
2018. júl. 11. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!