Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb? Hirtelen szakítani, vagy ha tudod, hogy hamarosan eljön a pillanat?
A hirtelen rettenetes. Reggel még szívet küldött hogy megyek, még kényeztettük is egymást napközben, aztán estenegy probléma megbeszélésekor kijelentette hogy így nincs értelme, nem illünk össze majd kitett az utcára otthontól 230km-re... Nagy szerencsém volt, hogy éppen tudtam valakinél aludni aznap (némi túlzással, gondolhatjátok mennyi alvás volt benne).
Persze ezt a lányt a mai napig szeretem, mert előtte ő volt maga az angyal, a legcukibb legtökéletesebb barátnő akit el eltudtam valaha is képzelni magamnak. És ez egy óráról a másikra végleg megváltozott. Fél év után is azt mondom, hogy soha senkit nem fogok tudni igazán szeretni, és megbízni egy kapcsolatban is. Sajnos nekem ez kellett ahhoz, hogy kellöen komolyan vegyen a problémánkat, viszont már késő pedig már lenne pár ötletem. Viszont amit elvárt tőlem az nem jogos egy egészséges nagyjából egyenrangú kapcsolatban. (Béreljek a kezdő fizumból csak miatta pecót pesten egyedül fizetve...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!