Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A "barátom" szünetet kért, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "barátom" szünetet kért, és azt mondta nem tudja szakitani szeretne e velem. Megszakad a szivem. Nagyon fáj ez az egész régóta együtt vagyunk és nagyon szeretem. Hogy hóditsam vissza?

Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 18:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyj időt neki .Varj kb 1-2hetet és ha addig sem jelentkezik én szépen elfelejtenêm.Igaz nem könnyű de aki menni akar arra rà kell adni a kabàtot.
2018. júl. 5. 20:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szünet = megdughat büntetlenül pár csajt, hiszen éppen nem jártok, tehát nincs lelkiismeret-furdalás, mert ez nem megcsalás.

Utána két eset van:

a) Nem kellesz neki továbbra sem, mert bejön ez az életmód neki, és inkább szakít veled, esetleg összejön egy szebb/vékonyabb/jobb személyiségű lánnyal

b) Visszamegy hozzád, hiszen tudja, hogy egyrészt te jelented számára a fix puncit, másrészt ha egyszer büntetlenül be tudta játszani ezt a szünet dolgot, újra és újra megteheti a jövőben, mert hűségesen várod őt vissza, mint egy kis pincsi kutya

Megér neked ez a pasas annyit, hogy még te teperj érte, valószínűleg teljesen feleslegesen?

2018. júl. 5. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:

1.) A szünetnek semmi értelme. Ha gond van, meg kell beszélni/oldani, ha nem lehet, akkor jobbra-balra el.

2.) Ha mégis belemész, akkor ne csinálj semmit, csak várd ki a végét. Ne keresd, ne zargasd; éld az életed!

3.) Ha újra beszéltek legelőször azonnal kérdezz rá, hogy lefeküdt-e valakivel. Meg kell lepd vele, különben rákészülhet, úgyhogy ezzel nyiss. Ha látod, hogy zavarba jön, akkor jó eséllyel igen és nincs miért tovább beszélgetni. Ha magabiztos marad, akkor üljetek le és nyugodtan beszéljétek át a dolgokat!

2018. júl. 5. 21:04
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Az én párom 2 év utsn kért szunetet, egx hetig birta nelkulem. Aztan ujra osszejottunk....aztan ismét szakitottunk...ezuttal 1.5 evre....a 1.5 ev alatt en nem kerestem ot....fiuztam buliztam lefogytam kikupálódtam. 1.5 ev utan "kopogtatott az ajtomon". Azota eltelt 10 èv..2 csodas gyerekunk van. Szoval ne eroltesd. Adj nekj idot es elj addig. Ha azt latja nem sirsz utana es sajat magad is megallsz a labadon, rogton vonzobb leszel szamara.
2018. júl. 5. 21:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) Kiváncsi leszek mi lesz ebből..addig is türelmes maradok és megprobálom összeszedni magam.
2018. júl. 5. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Nálad mi lesz holnap az ebéd? Egyre kevesebb az ötletem.
2018. júl. 5. 22:09
 17/23 anonim ***** válasza:

12: ezzel nem feltétlen értek egyet, mármint van egy 3. verzió....valóban azért csinálja hogy még más lányokat is felpróbáljon (kapuzárási pánik) aztán esetleg rádöbben, hogy a szex oké, király mással, de mégis csak hiányzik belőlük valami ami megvan a kérdezőben..

legalábbis nálunk a 3. eset volt....összevissza keféltünk a szünet alatt, volt vagy 10 pasim de mindegyikben a páromat kerestem - én úgy gondolom valakit, akivel ennyire összeillik az ember (tud beszélgetni mindig van téma ugyanúgy gondolkodnak a családról a jövőről stb) nem terem minden bokron, és talán ha erre rájön a kérdező párja is, akkor már nem a szex megoldása lesz a legfontosabb....kérdező amúgy szex terén minden rendben volt veletek?

2018. júl. 6. 08:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Milyen kapuzárási pánik 23 évesen?
2018. júl. 6. 09:11
 19/23 anonim ***** válasza:
"kapuzárási pánik": mikor dönteni kell hogy esetleg elkötelezi magát egy nő iránt akit esetleg feleségül vesz (a férjemnél ez pl 23 évesen jött el, mikor a kpacoslatunk komolyra fordult és rájött hogy most már egy nő mellett kell letelepednie - nem törvényszerű hogy 30 év felett köteleződnek el az emberek...)
2018. júl. 6. 10:31
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem fogod tudni, szakítani fogtok. A szünet az egyik legalja módja ennek.

Velem is megcsinálták, pár barátommal is. Többet jelentkezni sem fog. Ha keresed leláttáz vagy el sem olvassa majd, telefont kinyomja.

Ne égesd magad, tanulj ezer másik ember hibájából.

Ha ne adj isten mégis kellesz neki majd keres.

2018. júl. 6. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!