Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patrik611 kérdése:

Hogyan szakítsak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
7 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretem szinte egésznap hívom keresem és ő is ígyvan vele, de egyszerűen nem tudom mit tegyek nekem sok egy kicsit a múltja hogy beszélgetett sok fiúval. Még szűz volt mikor összejöttünk és mikor elmegy valahova a barátnőjével olyan bunko és lekezelő utánna meg sír nekem mikor megharagszom. De ezt már nem bírom idegekkel úgy érzem ha nem szakítok megzavarodok. De viszont élni nemtudok nélküle valaki S.O.S adjon valami tanácsoooooooot.

#szakítás #Kapcsolati problémák.
2018. jún. 29. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha csak simán érzéki vágyat érzel iránta, akkor nincs túl sok értelme. A hormonok játszadozhatnak veletek...

Mentálhigiénés tanácsadás pedig egyházakban is létezik - nemcsak orvosi rendelőkben.

(Igaz, most nyári szünetet tartanak.) Ennél több nem jut az eszembe.

Talán az utánam válaszolók tudnak segíteni másképpen...

2018. jún. 30. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!