Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás ilyeneket írt, hogy felejtsem el minél előbb?
Figyelt kérdés
Nos, volt egy barátnőm, ő 21 éves én pedig 25.
A hétvégén szakítottunk, illetve ő szakított.
Mindig lemondta a közös programokat,2 hetente találkoztunk kb., amikor programot szerveztem, sosem tetszett neki.
Megpróbálom sorba kirakni ide a képeket,
sok kép, így kettesével összefűzve rakom ki.
Érdekelne a véleményetek.
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
2018. jún. 26. 19:27
21/24 anonim válasza:
Mi a kerdes? Hogy a csajrol mi a velemenyunk, vagy rolad, vagy a kapcsolatotokrol? Egy ilyen kiragadott beszelgetesbol nem derul ki semmi, barki eletebol lehetne olyan eletkepet elohuzni, ahol idiotanak nez ki. Ma pl en is hulyet csinaltam magambol a fel kerulet elott, mert ideges lettem. De ez nem jelenti azt, h primitiv vagyok. De ettol fuggetlenul a csatolt beszelgetesben o egy sertodott kislany, aki megprobal flegma lenni, de inkabb kozonseges lesz. Te pedig egy flegma kisfiu vagy, es ez lathatoan meg olaj a tuzre a kiscsajnal. Na hat ennyi a velemenyem, bar meg mindig nem ertem, miert szamit ez.
22/24 anonim válasza:
Hogy tudtál vele ennyi ideig együtt lenni?Mármint nem azért,nem ismerem a történteteket,de nekem erősen az jön le,hogy a lány kissé cafka és dührohamos,persze erre meg lehet az oka amit mi nem ismerünk.Tiltsd le mindenhonnan, szakítsd meg vele a kapcsolatot,hidd el az fog fájni neki a legjobban,ha teljesen ignorálod.
23/24 anonim válasza:
Dedós liba ez a csaj. Itt vernyog,hogy elfelejtett már stb,mégis ő írogat ráadásul ilyen ordenáré dolgokat...Ezt ne is aposztrofáljuk nőnek inkább.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!