Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért érzem úgy, hogy elpusztu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy elpusztuluk?

Figyelt kérdés
Nagyom szerettem, ma viszont vegleg vege, elkoltoztem a kozos otthonunkbol. Elhagyott es ugy erzem, hogy elarult. Szerinte nem alkalmas kapcsolatban lenni, meg felbukkant valaki a multjabol. Egyszeruen ennyire nem fajt meg semmi. Ugy erzem o volt az eletem szerelme. Hianyzik, de arulo lett.
2018. jún. 13. 18:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyebkent 24/F, mert mar valami ficko ram.irr, hogy megvigasztalna....
2018. jún. 13. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A szakítás mindig fájdalmas, de a pozitív oldalát kell nézni.

Lezártál egy olyan szakaszt az életedben, aminek nem volt jövője vagy csak még több szenvedést okozott volna...

2018. jún. 13. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged ilyen könnyen eldobott, akkor nem is szeretett.Nem kàr az ilyeért, húzzon a fenébe. 42/N
2018. jún. 13. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy úgy érzed.

Nyugi, idővel már tudsz gondolkodni, meglátod az okokat, hibákat, és nem bálványozod őt, hanem felfogod, hogy egyáltalán nem volt tökéletes, bőőőven voltak hibái és jobb neked nélküle.

Tudod, aki csak így lezavar egy kapcsolatot, azért nagyon nem kár.

Exemmel való szakítá után én is úgy érztem még 3-4 hónap után is, egy-egy közös szám hallatán, sírtam, szomorú voltam, nekem "nem lesz senkim, mert ő az életem, stb.".

A párom - akit szakítás után félévvel ismertem meg - ezerszer jobb férfi, mint az exem volt, 1,5 éve együtt élünk, és minden másodpercét imádom, meg őt magát is.

2018. jún. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!