Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy “szakít” velem, hogy “nem érzem a kémiát”, majd egy nappal később ír, hogy milyen napom volt?
Feltettem mar ezt a kerdest mas aspektusbol a napokban. Elkezdtunk randizgatni, majd ketszer is kinyaltam, mig o egyszer sem elegitett ki engem, mert “nem erzem a kemiat”. Pff.
Aztan azzal vet veget a “jarasnak”, hogy “nem erzem a kemiat”...
Furcsa. Aztan szo szot kovet chaten, felvetodik a szexkapcsolat kerdese , de azt valaszolja, hogy “nekem kemia nelkul nem menne”. Hat jo, hagyom a francba, majd ir nekem, hogy “szia, milyen napod volt?”.
Mi a fenet akarhat ezek utan?
1-eshez hasonló a véleményem. Kapcsolatot akartatok kialakítani, legalábbis ez jön le nekem ebből. Sok nő képtelen megérteni, hogy ha szakítunk akkor nem igényeljük az elkövetkezendő pár hétben hónapban a társoságát, pláne ha volt érzelmi kötődés is. Csak ront a helyzeten. Ezt szokták egyébként talonban tartásnak hívni, a lány tudja, hogy a kisujját se kell megmozdítania, ha szeretne tőled valamit hiszen ott leszel, hogy kiszolgáld. Ne ess bele ebbe a hibába, hagyd a fenébe azt a lányt, ne foglalkozz vele.
Gondolom le fogtok pontozni, de esetek többségében ez szokott történni!
Az önzetlen nyalásért pacsi neked:)
Vonzalom nélkül szerintem azt se hagyta volna. A szexkapcsolathoz is kell kémia.
N30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!