Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy feledjem el azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy feledjem el azt az embert, aki keserűséget adott a kapcsolat második felébe, de az életet jelentette es jelenti nekem a mai napig?

Figyelt kérdés
5 hónap együttlét után ma véglegesen kizártam az életemből azt a személyt akit eddig a legjobban szerettem. Jól indult a kapcsolatunk,de voltak benne viták. Megcsalás nem volt. A legjobbnak láttam ha pontot teszünk a végére és nem húzzuk egymás agyát! Hogy lépjek túl a FÉRFIN?
2018. jún. 12. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt a nyár egy nyaralás barátnőkkel. Hobbijaid? Nő vagy vegyél valamit ruhát lakberendezési tárgyat aranyhalat amire vágysz. Süssél főzzél ha szeretsz...
2018. jún. 12. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Amit az első ír + egy új szerelem
2018. jún. 12. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Mikkel okozott neked keseruseget?
2018. jún. 13. 02:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogyan zartad ki ot? Tegnap letiltottad minden kommunikacios platfromon? Mar nem is tervezel beszelni vele?
2018. jún. 13. 02:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Szakított majd kibékült. Mókuskerék játszma. Szerintem már nem is szeretett. Letiltottam igen,de csak annyira,hogy ne tudjon írni, minden mást lát. Tervezek vele beszélni 1-2hónap múlva. De ez így nem mehet tovább,húztuk egymás agyát!
2018. jún. 13. 07:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne tiltani rendesen és nem felkeresni hónapok után. Minek? Semmi értelme az egésznek, meg később felpiszkálni sem.
2018. jún. 13. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!