Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasim még mindig szerelmes a volt barátnőjébe?
Smsben lattam az uzeneteket hogy : kuldtem penzt, ne haragudjon ra es beszeljek meg a dolgokat, a mai napig ra gondol, mindennap, hianyzik neki stb.....
most meg konyorog hogy ne menjek el... mondta nem szerelmes belem, de szeret... mit tegyek? donteskeptelen vagyok... szamomra annyira megbocsajthatatlan..
"szamomra annyira megbocsajthatatlan.."
Látszik...
Remélem képen röhögted s rácsaptad az ajtót.
Azt se érdemli meg, hogy sírni lásson.
Ő volt túlságosan nyitott mikor a KÉNYELMÉÉRT képes volt belemenni egy kapcsolatba veled amikor még nem hogy nem zárta le az exet hanem még ott könyörög neki.
Ja hogy ő nem szerelmes beléd csak szeret.
Na az ilyen se.fej mondatokra lehet aztán alapozni az x hét/hónap múlva mikor közli szevasz mert van a régi vagy egy másik új. Sanszosan akkor se úgy hogy eléd áll majd összekapva a tökeit s gerincesen bevallani hanem amikor szembesíted mert lebukott....
Ilyen mondatra fog alapozni mikor majd azt hiszed túllépett a csajon s x időközönként lebukott ,hogy jaj csak egy kávéra futottak össze/ jaj ő volt a lelkitársa s vele jobb beszélgetni mint veled a gondjairól jaj csak névnapja,szülinapja, menstruációja volt s ezért köszöntötte fel s masszívan tartják a kapcsolatot /mikor te épp nagyon nyitott vagy.
Ilyen mondatokra alapozna mikor azt hiszed már befejezte s ti szépen elvagytok csak épp mikor te összeköltöznél vagy bármi komolyabbra fordítanál kiderül amit te már beton erős kapcsolatnak hittél az nála egy zabkása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!