Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom 6 év után szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 6 év után szakított velem. Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelt kérdés

Minden rá emlékeztet! Az ágynemű, az erdők, ahol kirándultunk, a sok ajámdék, amiket tőle kaptam....

Azt mondta, hogy pár napja egy új kolléganő érkezett, akibe azonnal beleszeretett, és hogy még sosem érzett ilyet.

Alig tudok aludni, étvágyam sincs.

2018. jún. 3. 08:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kitartas! :(

Ha vannak barátaid sird ki magadat nekik, beszélj nekik erről.. könnyebb lesz.

De te szép vagy úgy ahogy vagy:)

Én meg körte vagyok, én se vagyok valami jo alakú, ahogy senki más se tökéletes..

2018. jún. 3. 19:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítetek. Van azóta fejlemény....az új kolléganő csak egy maca, aki kapcsolatban él. Az exem így két szék közé esett...tudom, hogy nem valami magasztos dolog ennek örülni, de valahogy vigaszt érzek ebben.
2018. jún. 3. 20:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeritem van okod karorvendeni ennek. Úgy kellett neki ..
2018. jún. 3. 20:54
 14/18 anonim ***** válasza:
:DDD Menekülj újabb kapcsolatokba 30+ éves korodig, mikor is rájössz majd, hogy pont úgy kellett volna túltenned magad ezen a srácon, hogy most elnyugszol a seggeden, megéled a fájdalmat, sírsz, hobbit keresel, szépítkezel, sírsz, ruhákat veszel, könyveket olvasol, sírsz, eljársz társaságba, sportolsz, belevágsz olyan dolgokba amiket eddig nem mertél és persze sírsz. Szóval a te döntésed és nincs erre jó válasz: azt tedd amit szeretnél de a szomorúságot meg kell élni. Nincs más út, nincs elfojtás, nincs újabb kapcsolatba menekülés. Így működünk és ennyi.
2018. jún. 5. 13:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem is lenne kedvem új kapcsolatokba bonyolódni, úgyhogy maradok a seggemen
2018. jún. 5. 13:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Én elköltöznék, ha tehetném, legalább a lakásból, vagy en block átfestetném, ágynemű kuka, közös emlékek dobozba a szekrény mélyére.

Nehéz, én szakítás után egy hétig betegszabit vettem ki, és elengedtem a (már évek óta csak "volt") bulimiámat. Álló nap zabáltam, aztán kihánytam, éjszaka meg piáltam, bőgtem, sötét szoba, leszartam mindent és mindenkit.

Aztán szombaton goth rock, énekeltem, ugráltam, közben rendet tettem, kitakarítottam, a tárgyi dolgokat elajándékoztam, a levelet elraktam.

Zuhanyzás, fogmosás, elballagtam a fodrászhoz és levágattam a hajam, és elmentem a nagynénémmel vásárolni :D, meg cukrászdába.

Hétfőn meló, közben random wc-re vonultam bőgni, elsírtam magam az utcán, bárhol, de egyre több idő telt el sírás és sírás között, átgondoltam a dolgokat, elemezgettem a kapcsolatot, magamat és őt benne, és lassan elengedtem :)

Fél évvel szakítás után pedig elkezdtem csetelni egy sráccal, akivel már 1,5 éve együtt élünk, és az exem nyomába sem érhet.

2018. jún. 5. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:
* exem A nyomába sem érhet :)
2018. jún. 5. 17:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Én is költözés alatt állok...teljes mértékben az én helyzetemet írtad le...random rámjön a sírás, holott tudom, hogy ez veszett ügy.
2018. jún. 6. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!