Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 6 év után szakított velem. Hogyan tegyem túl rajta magam?
Minden rá emlékeztet! Az ágynemű, az erdők, ahol kirándultunk, a sok ajámdék, amiket tőle kaptam....
Azt mondta, hogy pár napja egy új kolléganő érkezett, akibe azonnal beleszeretett, és hogy még sosem érzett ilyet.
Alig tudok aludni, étvágyam sincs.
Kitartas! :(
Ha vannak barátaid sird ki magadat nekik, beszélj nekik erről.. könnyebb lesz.
De te szép vagy úgy ahogy vagy:)
Én meg körte vagyok, én se vagyok valami jo alakú, ahogy senki más se tökéletes..
Én elköltöznék, ha tehetném, legalább a lakásból, vagy en block átfestetném, ágynemű kuka, közös emlékek dobozba a szekrény mélyére.
Nehéz, én szakítás után egy hétig betegszabit vettem ki, és elengedtem a (már évek óta csak "volt") bulimiámat. Álló nap zabáltam, aztán kihánytam, éjszaka meg piáltam, bőgtem, sötét szoba, leszartam mindent és mindenkit.
Aztán szombaton goth rock, énekeltem, ugráltam, közben rendet tettem, kitakarítottam, a tárgyi dolgokat elajándékoztam, a levelet elraktam.
Zuhanyzás, fogmosás, elballagtam a fodrászhoz és levágattam a hajam, és elmentem a nagynénémmel vásárolni :D, meg cukrászdába.
Hétfőn meló, közben random wc-re vonultam bőgni, elsírtam magam az utcán, bárhol, de egyre több idő telt el sírás és sírás között, átgondoltam a dolgokat, elemezgettem a kapcsolatot, magamat és őt benne, és lassan elengedtem :)
Fél évvel szakítás után pedig elkezdtem csetelni egy sráccal, akivel már 1,5 éve együtt élünk, és az exem nyomába sem érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!