Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem tényleg ezért akar szakítani?
3 éve, amikor összejöttünk, ő ilyen tipikus "nyomi" nerd srác volt, vékony volt, ízléstelenül öltözködött, a haja biliformára volt letolva, előnytelen szemüvege volt, 22 évesen is szűz volt. Engem viszont megfogott a személyiségével, és a férfias viselkedésével.
Egy éve a haverjai unszolására elkezdett kondizni, nagyon jó izmos teste van most, lecserélte a ruhatárát, megcsináltatta a szemét, mostanság divatos haja van, ami nagyon jól áll neki.
Erre pár napja kijelentette, hogy ő kevésli azt, hogy még csak egy nő volt az életében, és nagyon szeret engem, de meg szeretné tapasztalni a fesztiválokat, a bulizást, az egyéjszakás kalandokat.
Mondanom sem kell, ezen nagyon kiakadtam, el is jöttem otthonról, ez volt kora délután. Azóta egy barátnőmnél vagyok, aki szintén a szakítást javasolja, én pedig teljesen tanácstalan vagyok.
25/F, 26/N
Nagyon sajnálom tényleg. Szakíts vele.
Hidd el teszi majd a karma a dolgát. Lesz még jó nagy arcul csapás a számára.
Nem hittem hogy így van de tényleg.
Szóval csak nyugi :)
Szerintem meg nagyon korrekt volt. Még most élje ki magát.
Egyik volt párom a hátam mögött csalt, kb. ugyanilyen megfontolásból. Persze kiderült. Jobban örültem volna, ha szép tisztán elmondja így. Pedig mi már 6 éve voltunk együtt. Hagyd menni, neked is jobb lesz.
Persze nem az a baj hogy ki akarja élni magát, őszinte volt de jó.
Az a gusztustalan szerintem ebben hogy érdekes eddig ez nem volt fontos?? Csak most hogy egyre jobban néz ki? Hogy fejlődött? Érdekes most már nem számít annyira az a lány aki meglatta benne a szépet és szerette... Most képes teljesen eldobni magától ez a gond hogy addig jó volt míg úgymond 'szarabbul' nézett ki meg kevés volt az önbizalma..
Ezt sokan minden külső változás ellenére is megteszik. Rájött, hogy még élni akar.
Annak örülj, hogy még most és nem pl. a gyereketekkel hagy magatokra.
Ilyen szempontból legalább korrekt volt, eléd állt
Én ezek után biztosan össze is cuccoltam volna, és a gyűrűt visszaadva örökle lelépek.
Te most, ha visszamész, megalázd magad, pluszban azt muttod, hogy veled bármit meg lehet tenni, mert semmi önbecsülésed.
Ez azért kiábrándító...kérdező, tudod mit kell tenned. De megeszem a,kalapom ha fél év után nem fog nálad kuncsorogni h fogadd vissza. Van azért jellem.
Igazad van 17es... ez annyira szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!