Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert nem valaszol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem valaszol?

Figyelt kérdés

Szakitottam mert semmibe vett folyatosan a baratom

Akarhanyszor lebeszeltunk egy kozos programot mindig munkara hivatkozva lemondta.Persze szexre mindig jo voltam

7 napja irtam neki hogy van nala meg par dolgom hogyan szeretne visszaadni.Semmi reakcio.Miert?

2018. máj. 6. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Fogd meg magad,és menj el érte.

Miért kell ilyet kérdezni,hogy hogy szeretné visszaadni?

2018. máj. 6. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:

"A hét folyamán el fogok menni a cuccaimért, kérlek írd meg, hogy mikor vagy otthon. Köszi."

Legyél tárgyilagos, határozott. A te cuccaid, ne tőle várd annak a megoldását, hogy hogyan szerezd vissza őket. Menj el érte, és ezt jelezd neki, mert szakítás ide vagy oda, így illik.

A saját példám: egy hétfői napon szakított velem a barátom, én meg közöltem, hogy szerda délután megyek a cuccaimért, mert akkor ráérek. Aznap húzni akarta a dolgot, de én makacs voltam és nem engedtem, ezért vonatra ültem és elmentem érte. Nem is ellenkezett, amikor kijelenetettem, hogy melyik vonattal megyek. 2 perc volt az egész.

2018. máj. 6. 23:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak a munkahelyen tudom elerni mert elkoltozott es nem tudom hova.ezert. a kerdes az volt vajon miert nem akar valaszolni
2018. máj. 6. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért nem válaszol, mert ugyanúgy letojik téged.
2018. máj. 6. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen cuccok, de ha 3 bugyi megy egy alapozó, akkor hagyd. Ha nagyobb érték, pl. laptop, fényképek, a ruháid nagy mennyiségben, amik összege legalább a 10ezret meghaladja, akkor megírnám neki, hogy vagy azonnal felveszi velem a kapcsolatot és átadja a cuccost, vagy holnap első utam a rendőrségre és feljelentem lopásért. Mert az lopás, ha nem adja meg a lehetőséget visszaszerezned a saját értékeidet.
2018. máj. 7. 06:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez soha nem tudom megèrteni. Több baràtnőm is csinàlta ezt. Szakît, de csak manipulàció miatt, hàtha ezzel vàltozàst zsarol ki a màsikból, amit szèp szóval nem èrt el, majd pàr nap, egy hèt múlva jön, hogy jajj a cuccaim, hogy ürügy legyen egy talàlkozàsra, ès hàtha megtörtènik a nagy újra egymàsra talàlàs. Ahol erre van szüksèg, règen rossz. Elmondom felnőtt ember hogy szakìt 1. Tenyleg otthagyja a 3 bugyit, alapozôt, mint azt màr előttem ìrtàk 2. A szakìtàs napjàn elhoz mindent, vagy akkor mondja hogy pàr cuccom nàlad van holnap 17 órakor felmennèk èrte otthon leszel, ha nem holnap utàn mert nen akarom húzni. Ez a szakîtok, hogy kierőszakoljak valamit, jegyezd meg nem működik.
2018. máj. 7. 07:24
 7/8 A kérdező kommentje:

kedves utolso.teljesen maximalisan igazad van.Eloszor is ertekrol van szo.De!Igazad van bevallom ezzel akartam valamit kieroszakolni.De rosszul latod azt hogy ez direkt tortent volna.Megprobalom elmagyarazni a dolog lenyeget.Van egy ember akit nagyon tenyleg mindennel jobban szeretsz.Erre o tesz valamit de folyamatosan !amivel nagyon megbant

Akkor abban a pillanatban amikor megbant ugy erzem vege nem birom ezt tovabb elviselni.Es jogosan!De aztan mivel szerelmes vagyok elkezd hianyozni!Erted te ezt valamennyire?De igazad van nem igy kell kieroszakolni a valtozast!De akkor mivel ha a szep szo kerleles nem segit?

2018. máj. 7. 08:12
 8/8 A kérdező kommentje:
De egyebkent nagyon jo hogy ezt valaszoltad kedves utolso.Nagyon nagyon igazad van.A kieroszakolas es zsarolas a szakitassal nem segit.Ezt egy eletre megtanultam!
2018. máj. 7. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!