Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem valaszol?
Szakitottam mert semmibe vett folyatosan a baratom
Akarhanyszor lebeszeltunk egy kozos programot mindig munkara hivatkozva lemondta.Persze szexre mindig jo voltam
7 napja irtam neki hogy van nala meg par dolgom hogyan szeretne visszaadni.Semmi reakcio.Miert?
Fogd meg magad,és menj el érte.
Miért kell ilyet kérdezni,hogy hogy szeretné visszaadni?
"A hét folyamán el fogok menni a cuccaimért, kérlek írd meg, hogy mikor vagy otthon. Köszi."
Legyél tárgyilagos, határozott. A te cuccaid, ne tőle várd annak a megoldását, hogy hogyan szerezd vissza őket. Menj el érte, és ezt jelezd neki, mert szakítás ide vagy oda, így illik.
A saját példám: egy hétfői napon szakított velem a barátom, én meg közöltem, hogy szerda délután megyek a cuccaimért, mert akkor ráérek. Aznap húzni akarta a dolgot, de én makacs voltam és nem engedtem, ezért vonatra ültem és elmentem érte. Nem is ellenkezett, amikor kijelenetettem, hogy melyik vonattal megyek. 2 perc volt az egész.
kedves utolso.teljesen maximalisan igazad van.Eloszor is ertekrol van szo.De!Igazad van bevallom ezzel akartam valamit kieroszakolni.De rosszul latod azt hogy ez direkt tortent volna.Megprobalom elmagyarazni a dolog lenyeget.Van egy ember akit nagyon tenyleg mindennel jobban szeretsz.Erre o tesz valamit de folyamatosan !amivel nagyon megbant
Akkor abban a pillanatban amikor megbant ugy erzem vege nem birom ezt tovabb elviselni.Es jogosan!De aztan mivel szerelmes vagyok elkezd hianyozni!Erted te ezt valamennyire?De igazad van nem igy kell kieroszakolni a valtozast!De akkor mivel ha a szep szo kerleles nem segit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!