Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdvözlet! Windows XP-men...

Üdvözlet! Windows XP-men feljön: Java Update Available. Miért jön amikor az XP már nem támogat? More information nem válaszol-miért? Install -ra kattintva rögtön elindul.! Az nem lehet, hogy valami nem OK? Egyébként:mindig törlöm!

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok!!!

Kérlek úgy írj választ.

"Lajos54"-válaszát szívesen venném, mert Ő király!!

De érthető!!!

2014. nov. 6. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért is nem frissíted a Javát?

Az XP-t a Wint gyártó cég nem támogatja már, nem ad rá frissítéseket. Attól még a futó alkalmazásaidat frissítheted. Nem frissíted pl a víruskergetődet sem, mert XP-d van?

2014. nov. 6. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy regi xp-s gepem es a hivatalos frissitesek jottek dogivel miutan mar nem tamogatta a microsoft amugy meg sztem csk a microsoft nem tamogatja az xp-t... Ez viszont olyan h nem tudok office 2010 programcsomagot meg penzert se letolteni... Am ha letoltod a ccleaner-t ott eleg sok mindent be lehet allitani (sajnos most nem tudok tobbet mobilrol)
2014. nov. 6. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
1. Valaszolo nem biztos h a kerdezo ert annyira a szamitogepekhez es nekem is elkepzelhetetlen de van egy ismerosom aki olyen szinten nem ert a szamitogepekhez h a feliratozast vlc-n tanitani kellett neki amugy mivel ennyire elavult a rendszered gondolom a geped is hozza hasonló (de meg ha 2005ben erogepnek számított is ma már labdába se rúg) nem igazan erdemes frissiteni...
2014. nov. 6. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha elindul a frissítés, akkor töltsd le. Nézd meg, melyiket jelzi. 7-ig megkapja az XP. A 8-as javát már nem fogja megkapni.
2014. nov. 6. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. nov. 6. 22:18
 6/7 Lajos54 ***** válasza:

:)

Mint előttem többen is írták, az XP-t csak a Microsoft nem támogatja már tovább. Viszont, mivel még elég sokan használják, a rajta futó programok jó része (így a Java is) egy jó darabig még figyelembe veszi ezt (mármint, hogy sokan használnak még XP-t, bár egyre kevesebben...), ráadásul vannak olyan programok, amik több oprendszeren is használhatók. Az ezekhez a programokhoz (Flashplayer, A.Reader, stb.) készült frissítések, javítások még jó darabig érkeznek (már persze ha úgy van beállítva az adott program, hogy "figyelje", van-e frissítés).

Ezeket -mint szintén írták már előttem- célszerű letölteni, hiszen általában jobbá teszik valamilyen szinten az adott programot. Akár funkcióiban, akár biztonsági tekintetben.

2014. nov. 7. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:

2-nek: MINDENT támogat, mindent olvas, mindenre letölthető a LibreOffice. Nem kell semmilyen MS vacakkal kínlódni és ingyenes. Win95-től a Win8.1-ig, Linux, OS, mindegy neki.

[link]

2014. nov. 7. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!