Üdvözlet! Windows XP-men feljön: Java Update Available. Miért jön amikor az XP már nem támogat? More information nem válaszol-miért? Install -ra kattintva rögtön elindul.! Az nem lehet, hogy valami nem OK? Egyébként:mindig törlöm!
Kezdő vagyok!!!
Kérlek úgy írj választ.
"Lajos54"-válaszát szívesen venném, mert Ő király!!
De érthető!!!
Miért is nem frissíted a Javát?
Az XP-t a Wint gyártó cég nem támogatja már, nem ad rá frissítéseket. Attól még a futó alkalmazásaidat frissítheted. Nem frissíted pl a víruskergetődet sem, mert XP-d van?
:)
Mint előttem többen is írták, az XP-t csak a Microsoft nem támogatja már tovább. Viszont, mivel még elég sokan használják, a rajta futó programok jó része (így a Java is) egy jó darabig még figyelembe veszi ezt (mármint, hogy sokan használnak még XP-t, bár egyre kevesebben...), ráadásul vannak olyan programok, amik több oprendszeren is használhatók. Az ezekhez a programokhoz (Flashplayer, A.Reader, stb.) készült frissítések, javítások még jó darabig érkeznek (már persze ha úgy van beállítva az adott program, hogy "figyelje", van-e frissítés).
Ezeket -mint szintén írták már előttem- célszerű letölteni, hiszen általában jobbá teszik valamilyen szinten az adott programot. Akár funkcióiban, akár biztonsági tekintetben.
2-nek: MINDENT támogat, mindent olvas, mindenre letölthető a LibreOffice. Nem kell semmilyen MS vacakkal kínlódni és ingyenes. Win95-től a Win8.1-ig, Linux, OS, mindegy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!