Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza szerezni a párom? Esetleg valami ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A story az, hogy én és a párom 694 napja vagyunk/voltunk együtt és most vasárnap találkoztunk újra azzal a céllal, hogy ő elbúcsuzik tőlem. Én tettem jó pár hibát amit most itt nem is részleteznék, de mindegyiket megbántam. Ezt ő is tudja, de valahogy mégse tudja folytatni, feladta. Én még mindig mondom neki, hogy szeretem, nem akarom elveszíteni stb, de nem használ. Előre is köszi a segítségeket.2018. máj. 4. 13:46
11/14 anonim válasza:
Igazán nincs mit, minden jót!
Ha esetleg kell még segítség írhatsz privátot is nekem.
12/14 A kérdező kommentje:
Rendben, ha nagyon olyan amit nem szívesen tennék ki nyilvánosság elé, akkor írok privátot
2018. máj. 4. 18:09
13/14 anonim válasza:
Figyelj, ha csak hitegetted ebben-abban és nem érzi úgy, hog bízhat benned, akkor nincs miről beszélni és nincs miért harcolnod.
Engem is sok aprósággal etetett az exem, a végén már ránézni sem tudtam a kis dolgai miatt, és ha azzal jött volna, hogy kezdjük újra, mert szeret, ki is nevetem.
Engedd el, és ez legyen jó lecke, hog a jvőben tiszteld is azt, akivel együtt vagy.
14/14 anonim válasza:
Szóval eg megbîzhatatlan, link gYerekes alak vagy.
Szép tőle, hogy 690 napig elviselte
Aztán találkoztok elbúcsuzni, de ezt se veszwd komolyan
Nem gáz, îgy gerinc nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!