Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem egy fogadást és ezért összd kellett jönnöm egy csúnya lánnyal és meghúzni. Most hogy szakítsak vele úgy, hogy ne bántsam meg?
Azt mondd, hogy gerjetsz a lábakra, lábfétised van és szeretnéd, ha dominaként viselkedne és kipróbálnátok a prosztatamasszázst.
Ettől menekül minden nő, szakítanod sem kell.
Velem az első barátom 14 évesen fogadásból jött össze, szépen össze is törte az önbizalmam évekig, amikor két hét után msn-en ezt leírta, hogy csak fogadás volt és utána még hónapokig ostromolt hogy bocsássak meg :')
Nagyon remélem, hogy nem vagy még 18 se, ezt még tiniként is gáz csinálni, nem hogy "érett felnőttként". Remélem, visszakapod ezt az élettől.
Inkább mosogass el, ha már eléd tették az ételt ezzel háláld meg.
Délután meg ráérsz még hergelni a gyik népét a troll kérdéseiddel.
"18 vagyok" - "mesztelen képet", amihez társulnak az átgondolatlan és idióta válaszok, melyek egy hozzászólásra sem reagálnak, csak random odahányódnak.
Ja, èn meg a pápa vagyok.
Mennyi unatkozó kisgyerek, látszik, hogy nincs tanítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!