Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok arról, hogy szakítás után valaki újra felkereste a szerelmét és folytatásért könyörgött?
Figyelt kérdés
Milyen volt a fogadtatás? Főleg arra az oldalra vagyok kiváncsi, akivel szakítottak és ennek ellenére nem tudott lemondani a párjáról. Mondjuk pár hónapra rá, de akár egy év vagy évek múltán kereste fel. Ki tett már ilyet, illetve ki bánta meg? Volt olyan akinek jobb lett a kapcsolata utána és megérte? Persze abban az esetben ha visszafogadták.
Hamvában holt ötlet, ha szeretném ezt idővel megtenni?
2018. ápr. 28. 18:43
11/14 anonim válasza:
Hagyd, hogy egy kicsit lecsillapodjanak a hullámok! Most szerintem mindkettőtöknek egy kis friss levegőre van szüksége... Ha nem jelentkezik előbb, akkor pár hét múlva lehet próbálkozni finoman. De ne követelj és ne támassz elvárásokat felé! Beszélj az érzésidről, hogy szereted és hiszel a kapcsolatotokban. Talán megenyhül a jég... De bárhogyan is, ez nem lesz egy könnyű feladat! Most sokkal megértőbbnek, türelmesebbnek kell lenned, mint eddig valaha is! Főleg, ha ő mondta ki a szakítást.
12/14 anonim válasza:
Ne hallgass arra, hogy ez mások szerint hülyeség vagy megalázó! Az érzéseink nem megalázóak... Emberek vagyunk és mindenki hibázik. A büszkeség nem vezet sehová sem.
13/14 anonim válasza:
Volt olyan aki nekem könyörgött,illetve volt olyan akinek én.
Mondjuk én szakitáskor sirtam el magam,és "könyörögtem". Ő is elsirta magát,és adott egy esélyt,de nem tartott sokáig.
Exem aki nekem "könyörgött" Ő pedig folyamatosan a nyakamra járt megállás nélkül.Elég sok volt már.
14/14 anonim válasza:
Pont most voltam ilyen helyzetben. Pár hetes intenzív kapcsolat, majd egy hülyeségen összekaptunk, megsértődött időt kért, majd 2 nap után lelépett. Jó egy hét telt el, nem tudtam túltenni magam rajta, megkerestem, örült nekem folytattuk. Tartott egy hétig, majd kitalálta teljesen váratlanul, hogy amiatt a vita miatt már nem tud bízni bennem, pedig tényleg nem követtem el semmit. Meg nem bántam, de a mai napig nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!