Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy jó döntés e. Szerintetek?
"Arról nem hallottál még hogy, emberi kapcsolat ? Vagy arról hogy kapcsolat tartás. "
De hallottam....csak en ilyet nem exeim csaladjaval szoktam csinalni.....foleg nem fél év után.......
Fél évig l se szrtad őket, akkor nem most kell kitalálni és odamenni jópofizni...
Amúgy is, te a MÚLT - és egy frok - vagy nekik is.
Szia
Lusta voltam belépni,de muszáj volt,hogy ide írjak Neked :)
2010-ben mentem szét a gyerekkorival 5 év után,azóta a srác huga az egyik legjobb barátnőm és az anyukájával is jóban vagyok,mert imádtam szerettem, és szeretem is. Ha ő nincs mai napig nem tudok prímán főzni :)
A másik,2013-ban szakítottam egy sráccal 3 év után és azóta is heti szinten feljárok az anyjához és imádjuk és szeretjük egymást. A srác unoka öcsénenek a felesége a legjobb barátnőm és hozzájuk is feljárok sőt az egész családhoz,mindenki szeret imád engem,jobban mint az utánam lévő lányokat. A mostani páromat is szeretik és ismerik,elmentem a feljebb említett srác családjáva egy esküvőre és jött a mostani párom is és nagyon kedvesek voltak vele. Én megmondtam a mostani páromnak is,hogy ha ezt eltudja fogadni oké,ha nem akkor csáó.
Nem csak addig kell szeretni valakit,míg a családja tagja vagyok!!!
Szóval menj csak és keresd fel őket,ha szerettek téged akkor biztos ő is gondol rád!
Azzal is számolnod kell, hogy a szülők jó esetben a gyermekük "oldalán" állnak, tehát hiába voltatok jó kapcsolatban, lehet, hogy már nem látnának olyan szívesen. És talán az exed sem örülne, ha megjelennél a családjánál.
Az én szüleim mindegyik párkapcsolatomnál szeretettel és kedvességgel fogadták a fiút, jóban voltak, de tuti furán néztek volna, ha szakítás után x idővel beugrik hozzájuk valamelyik exem. És én sem repestem volna a boldogságtól, ha tudomást szereztem volna ilyesmiről. Szakítottunk, vége a kapcsolatnak, innentől kezdve sem hozzám, sem a családomhoz nincs köze.
Amúgy volt egy exem, aki imádta a családomat, és a kapcsolatunk vége felé ha összevesztünk, már nem én érdekeltem, hanem folyton azzal jött, hogy jaj, most biztos haragszik rá a családom, meg "gondolom, most a családodnak megvan rólam a véleménye". Iszonyatosan rosszul esett ez tőle. Na, ha ő megjelent volna a családomnál szakítás után, hogy szevasztok, mizu, nem álltam volna jót magamért.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!