Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom, hogy jó döntés e....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Solo66 kérdése:

Nem tudom, hogy jó döntés e. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Fél éve szakitottam barátnőmmel. Nagyjából 3 év után. Nagyon jóba voltam a szüleivel meg a tesójával. Szóval mindenkivel. Szeretnék beugrani, a volt anyósomhoz kicsit beszélgetni hogy hogy vannak. Csak hogy ne higyjek hogy teljesen elfelejtkeztem róluk. Sajnos nem tudtam tőlük elköszönni mikor vége lett. Ezért is szeretnek kicsit beszélni vele. Mondjuk félév telt el. Nem tudom hogy ilyenkor ez jó e vagy sem. Mellékes info hogy a barátnőm megcsalt azért lett vége. Szerintetek ?
2018. ápr. 20. 12:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell ilyen stílusban beszélni velem mikor csak egy egyszerű kérdést tettem fel. Látom neked is savanyú a szőlő ha a szűk látóköröddel csak azt tudod felfogni hogy én meg akarom dugni a volt anyósomat. Arról nem hallottál még hogy, emberi kapcsolat ? Vagy arról hogy kapcsolat tartás. Ez bosszant a legjobban hogy nagyon sok emberben az az ösztönös reakció ilyenkor hogy minden létező kapcsolatot meg kell szüntetni. Lehet én se csinaltam mindent jól a kapcsolatban ha meg lettem csalva. Ezt el kell fogadni. De az nem megoldás hogyha mindenkit elzárok aki bármilyen formában kapcsolódik az exemhez.
2018. ápr. 20. 13:31
 12/16 D. Brasco ***** válasza:

"Arról nem hallottál még hogy, emberi kapcsolat ? Vagy arról hogy kapcsolat tartás. "

De hallottam....csak en ilyet nem exeim csaladjaval szoktam csinalni.....foleg nem fél év után.......

2018. ápr. 20. 13:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még.Ahogy érzed.
2018. ápr. 20. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Fél évig l se szrtad őket, akkor nem most kell kitalálni és odamenni jópofizni...

Amúgy is, te a MÚLT - és egy frok - vagy nekik is.

2018. ápr. 20. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia

Lusta voltam belépni,de muszáj volt,hogy ide írjak Neked :)

2010-ben mentem szét a gyerekkorival 5 év után,azóta a srác huga az egyik legjobb barátnőm és az anyukájával is jóban vagyok,mert imádtam szerettem, és szeretem is. Ha ő nincs mai napig nem tudok prímán főzni :)

A másik,2013-ban szakítottam egy sráccal 3 év után és azóta is heti szinten feljárok az anyjához és imádjuk és szeretjük egymást. A srác unoka öcsénenek a felesége a legjobb barátnőm és hozzájuk is feljárok sőt az egész családhoz,mindenki szeret imád engem,jobban mint az utánam lévő lányokat. A mostani páromat is szeretik és ismerik,elmentem a feljebb említett srác családjáva egy esküvőre és jött a mostani párom is és nagyon kedvesek voltak vele. Én megmondtam a mostani páromnak is,hogy ha ezt eltudja fogadni oké,ha nem akkor csáó.

Nem csak addig kell szeretni valakit,míg a családja tagja vagyok!!!

Szóval menj csak és keresd fel őket,ha szerettek téged akkor biztos ő is gondol rád!

2018. ápr. 21. 12:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Azzal is számolnod kell, hogy a szülők jó esetben a gyermekük "oldalán" állnak, tehát hiába voltatok jó kapcsolatban, lehet, hogy már nem látnának olyan szívesen. És talán az exed sem örülne, ha megjelennél a családjánál.

Az én szüleim mindegyik párkapcsolatomnál szeretettel és kedvességgel fogadták a fiút, jóban voltak, de tuti furán néztek volna, ha szakítás után x idővel beugrik hozzájuk valamelyik exem. És én sem repestem volna a boldogságtól, ha tudomást szereztem volna ilyesmiről. Szakítottunk, vége a kapcsolatnak, innentől kezdve sem hozzám, sem a családomhoz nincs köze.

Amúgy volt egy exem, aki imádta a családomat, és a kapcsolatunk vége felé ha összevesztünk, már nem én érdekeltem, hanem folyton azzal jött, hogy jaj, most biztos haragszik rá a családom, meg "gondolom, most a családodnak megvan rólam a véleménye". Iszonyatosan rosszul esett ez tőle. Na, ha ő megjelent volna a családomnál szakítás után, hogy szevasztok, mizu, nem álltam volna jót magamért.

29/N

2018. jún. 9. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!