Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom, hogy jó döntés e....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Solo66 kérdése:

Nem tudom, hogy jó döntés e. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Fél éve szakitottam barátnőmmel. Nagyjából 3 év után. Nagyon jóba voltam a szüleivel meg a tesójával. Szóval mindenkivel. Szeretnék beugrani, a volt anyósomhoz kicsit beszélgetni hogy hogy vannak. Csak hogy ne higyjek hogy teljesen elfelejtkeztem róluk. Sajnos nem tudtam tőlük elköszönni mikor vége lett. Ezért is szeretnek kicsit beszélni vele. Mondjuk félév telt el. Nem tudom hogy ilyenkor ez jó e vagy sem. Mellékes info hogy a barátnőm megcsalt azért lett vége. Szerintetek ?
2018. ápr. 20. 12:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt én sem tudom, jó döntés-e, vagy sem, de hogy teljesen fölösleges, abban100%-ig biztos vagyok.

Engedd el a múltat, fèl évvel a szakítás utàn pont ideje lenne!

2018. ápr. 20. 12:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm akik szakítottak de ugyanúgy leülnek néha beszélni az ex családjával mivel jóban voltak. Kicsit fura, de van ilyen.
2018. ápr. 20. 12:16
 3/16 anonim ***** válasza:

Fél év után már felesleges. A szakítás után, az első fájdalom elmúltával még lehetett volna keresni őket, hogy oké, a kapcsolatnak vége, de hogy vannak, boldog karácsonyt, kellemes húsvétot.

Most már felesleges, csak rossz következtetéseket vonnának le belőle.

2018. ápr. 20. 12:29
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak pár mondatot beszélni szeretnék, régen láttam őket és hiányoznak. A volt barátnőm nem. Az egyáltalán nem. Csak maga a tudat hogy jól vannak-e. Mégis csak szeretem őket, ha a lányukat már nem is, de ők mindig jók voltak hozzám.Nem kene úgy kezelnem őket mintha meghaltak volna.
2018. ápr. 20. 12:30
 5/16 D. Brasco ***** válasza:
Ez betegses!!
2018. ápr. 20. 12:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Megis mi a franc kozod van hozzajuk meg?

A kapcsolatod a csajoddal volt nem az anyjaval/apjaval/tesojaval.

Uristen...

Ha vege vege. Ne huzd. Alapbol bem ertem minek kellene neked bemenj hozzajuk. Es idaig olvastam a kerdest.

2018. ápr. 20. 12:38
 7/16 A kérdező kommentje:
Csak egy ártatlan lépés lett volna a volt anyósom felé. Nem akartam a fél családot újra látni. Csak pár szót váltani. Nem értem hogy ez miért lenne beteges. Tényleg csak emberi jóságból szerettem volna csinálni, nem pedig húzni. Ez az első szakításom. 19 éves vagyok. Lehet hogy nem tudok annyi mindent mint ti, csak szerettem volna tudni hogy helyes e vagy sem. De akkor ilyenkor kedvesnek sem szabad lenni. Értettem.
2018. ápr. 20. 12:44
 8/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet kedvesnek lenni, ha ennyire jóban voltatok, de eltelt egy csomó idő. Miért pont most jut eszedbe kedvesnek lenni?

Páromnak van olyan exe, aki kedves maradt a családdal, de ő köszönti őket karácsonykor, húsvétkor, születésnapkor, névnapkor, anyák napjára, gratulál, ha olyan történik...

Így, hogy szakítás után annyit sem mondtál, hogy kakukk, most meg hirtelen a semmiből megjelennél, nem fogják érteni, és nem is biztos, hogy jó néven veszik. Hiszen nyugodtan gondolhatják ők is, hogy a szakítás után még csak el sem köszöntél, akkor most miért?

2018. ápr. 20. 13:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Azért most, mert most jutottam el odáig, hogy túl tegyem magamat a szakításon. Elég hirtelen történt, nem is nagyon tudtam felkészülni rá és ezért tartott fél évbe mire rendbe jöttem. Igazad van teljes mértékben, lehet már késő ezzel próbálkozni.
2018. ápr. 20. 13:23
 10/16 D. Brasco ***** válasza:
Tán meg akarod dugni az anyosodat vagy mi ez a jedvesseg néven előadott indok ami miatt most neked fél év utan a semmiből az egyik riherongy exed anyját kell traktálni?!?
2018. ápr. 20. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!