Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy jó döntés e. Szerintetek?
Azt én sem tudom, jó döntés-e, vagy sem, de hogy teljesen fölösleges, abban100%-ig biztos vagyok.
Engedd el a múltat, fèl évvel a szakítás utàn pont ideje lenne!
Fél év után már felesleges. A szakítás után, az első fájdalom elmúltával még lehetett volna keresni őket, hogy oké, a kapcsolatnak vége, de hogy vannak, boldog karácsonyt, kellemes húsvétot.
Most már felesleges, csak rossz következtetéseket vonnának le belőle.
Megis mi a franc kozod van hozzajuk meg?
A kapcsolatod a csajoddal volt nem az anyjaval/apjaval/tesojaval.
Uristen...
Ha vege vege. Ne huzd. Alapbol bem ertem minek kellene neked bemenj hozzajuk. Es idaig olvastam a kerdest.
Kérdező, lehet kedvesnek lenni, ha ennyire jóban voltatok, de eltelt egy csomó idő. Miért pont most jut eszedbe kedvesnek lenni?
Páromnak van olyan exe, aki kedves maradt a családdal, de ő köszönti őket karácsonykor, húsvétkor, születésnapkor, névnapkor, anyák napjára, gratulál, ha olyan történik...
Így, hogy szakítás után annyit sem mondtál, hogy kakukk, most meg hirtelen a semmiből megjelennél, nem fogják érteni, és nem is biztos, hogy jó néven veszik. Hiszen nyugodtan gondolhatják ők is, hogy a szakítás után még csak el sem köszöntél, akkor most miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!