Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm részegen szerelmet vallott, miközben van új kapcsolata, mit tegyek?
Az alkohol gátlásokat old és előtérbe helyezi az állatias lényt, az érzelmeket. Ezért lesznek sokan agresszívebbek, stb.
Ebből az következik, hogy amit elmondott az igaz, sőt komolyan ezt is gondolja, illetve érzi. Az más kérdés, hogy józanon milyen racionális érvek, ellen érvek, gondolatok társulnak az érzelmei köré.
Ez a kérdés valószínűleg számára sem eldöntött tény még.
Biztosan van benne kétely.
Barátnőd volt féltékeny, szakított, már egyből új pasija van (micsoda meglepetés...), le is részegedik majd bevallja, hogy téged szeret tehát a mostani pasijával is feleslegesen vagy együtt, utána meg tojik a fejedre.
Igazi főnyereménynek tűnik a csaj.
Hasonló dolog esett meg velem nemrég, csak nálunk én vagyok a lány. Nem reagáltam le a részeg megjegyzéseket, és nem is kajáltam be őket. Mintha csak egy film lett volna, mindketten úgy kezeltük. Nem beszéltünk róla másnap, pedig amúgy beszéltünk egymással, sőt azóta még vagy kétszer. Mintha mi sem történt volna, de akkor, a helyszínen sem reagáltam le.. Nekem ilyen részeg vallomás nem kell. (mondjuk nálunk nincs a volt barátomnak barátnője) én ismerkedem valakivel, de még nem vagyunk kapcsolatban, nem szoros semmilyen módon az új történet, simán volna vissza utam, mert még le sem feküdtem az új emberrel, de ilyen részeg szerelmesért nem is fordulnék vissza.
Neked is ezt tanácsolom: mintha mi sem történt volna.
Azzal együtt, hogy egyébként valószínű, hogy lehet benne igazság, de ennek akkor sem ez a kulturált módja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!