Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Ongyilkos gondolataim vannak
A volt baratommal egy honapja szakitottunk es annyira szenvedek , mert en meg mindig nagyon szeretem..
És neha mar azon gondolkozok hogy jobb lenne ongyilkosnak lenni annyira fáj ez, és nem enyhül
Ő már nem szeret engem azt mondta ezert nem is keresem.
Hogyan tudnak ebbol a godorbol kijonni? Borzalmas erzes :( Probalok mas fiukkal beszelgetni,talalkozni hogy elfelejtsem hamarabb de nem segit ez sem..
Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok
116-123
Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes.
Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat
06-80-505-503
Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes.
Tudom mit erzel, velem is 3 ev utan szakitott a volt parom, mondjuk mi egyutt eltunk, 3 honapja lesz lassan, hogy itt hagyott!
Nem beszelek azota senkivel csak ha nagyon muszaj, undorodok mindentol, es mindenkitol.
Nagyon nehez, nem latom az eretelmet az eletemnek nelkule, pedig nekem nem ez az elso, hogy elhagytak..
Allitolag az ido segit, mert mindenki ezt mondja, de ilyen fajdalmat meg nem ereztem.
Nekem is vannak ilyen gondolataim neha, de egy dolog segit, az hogy arra gondolok, hogy ha meghalok akkor sem fog szeretni mar engem, esetleg csak sajnalni.. Es o le eli az eletet boldogan, mig en egy koporsoban fekszem holtan.
Te is gondolj erre, nem lesz konnyebb ha megolod magad. Es az is lehet hogy radtalal majd a szerelem, amitol sokkal bologabb leszel.
Beszélgess pszichológussal, lelkisegéllyel ha nekünk nem hiszed el hogy magadban kárt tenni nem megoldás.
A megoldást az idő fogja elhozni; pár hónap múlva jobban leszel. Ha megígéred hogy addig nem öngyilkolod meg magad és pár hónap múlva ismét írsz, én becsszóra megígérem hogy írásbeli csokoládéban részesítelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!