Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen esetben?
Az eljegzes nem osztott es nem szorzott volna a dolgon. Ugy latom, hogy ez a lany igy is, ugy is bedobta volna a torulkozot.
Ezen ne kattogj, szakitott volna.
Az elegge nyugatanito, hogy nincs ok, vagyis van ok, de az nem ok. Elmult az erzelme irantad. Talan egy probat meger meg kesobb, hogy kiszedd belole a valodi okot.
Gyengenek lenni nem szegyen, egy ilyen utan....igy. Fogadd el. Fiatal vagy. Az ido segit...sablon, de esku’ ez van mindig.
Szerintem neked most nem epp csajozasra lenne szukseged. Dolgozd fel ezt, honapok, rosszabb esetben evek, van az a pont mikor majd erzed, hogy beletudsz menni kapcsolatba. Bar ez nem most kesz szerintem.
ami meg kimaradt:igen varnom kell meg ha esetleg oda jutok hogy uj parkapcsolat lesz mivel ugye ezt meg fel kell dolgoznom ami nemtudom mennyi ido lehet sok lehet keves nemtudom sajnos! annyi hogy nem sok baratom van akire szamithatok lehet elobb azokat kellene elkezdenem keresni aztan pedig foglalkozni a parkapcsolattal.
amugy ment mindenkinek a zold kez kiveve az elso valaszolot! :D
#2 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hagyd a francba ez nem nő 18éves..fiatal volt amikor össze jött veled biztos ki akar próbálni mást is..hasonlóban voltam.Felejtsd el ezt a messengeres beszélgetést..hülye vagy??? saját magad ellensége vagy ő magasról sza...rik rád nem veszed észre? ha szeretne veled lenne ezt te is nagyon jól tudod.Mint írták érettségi kamu indok volt valószínű már más pasi van a képben ez így működik a nőknél szokj hozzá! Tiltás törlés és kész...tudom miről beszélek fél év után tiltottam én is exemet....néha néha fel oldottam és meg néztem adatlapját de mindig csalódtam csak.2 hete nem néztem már meg mindenhonnan le van tiltva és úgy is marad te is csináld ezt nehéz lesz...nekem is nehéz de ez van ő tojik a fejemre akkor én miért szenvedjek utána? egy jelentéktelen semmi ember már ő a szememben :D szóba nem állnék vele ha felkeresne ami nem fog meg történi hála istennek mert egy beképzelt p..csa lett.Szóval hanyagold a nőt egy nő sem ér ennyit,főleg,hogy ez még egy kis lány.....21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!