Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom, összepakolt és kihozott az állomásra. Itt hagyott. Következő vonat hajnali 5kor jön. Nincs itt kihez mennem. Mit csinálhatnék? Állomás zárva, nagyon hideg van.

Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 00:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19%
Hajnali 5-ig már csak 4 órát kell várjál. Maradj az állomás mellett és élvezd ezt a kis szabadidőt gyakorikérdéseket olvasgatva. Esetleg félóránként kiírhatsz egy-egy kamukérdést.
2018. márc. 29. 01:02
 22/33 anonim ***** válasza:
2018. márc. 29. 01:16
 23/33 anonim ***** válasza:
46%

Aki egész életét a sátor tetején töltötte, annak a Sátoraljaújhely!

Keresd meg a legközelebbi orvosi ügyeletet. Ott van wc, meleg, meg konnektor.

2018. márc. 29. 01:25
 24/33 anonim ***** válasza:
14%

Mártírok útja 9.

Egyébként találó név ebben a helyzetben. :D

2018. márc. 29. 01:27
 25/33 anonim ***** válasza:
11%
Ja bocs, nem sátoraljaújhely. :D
2018. márc. 29. 01:33
 26/33 anonim ***** válasza:
2%

Kamu.

Ide irsz ahelyett, hogy hivj egy taxit es elmenj egy reggelig nyutvatarto barba vagy motelbe?

2018. márc. 29. 02:56
 27/33 anonim ***** válasza:
29%
Vasutas,vagy valaki szokott szerintem lenni vonatállomáson éjjel,én bekéredzkedtem volna az irodába esetleg.
2018. márc. 29. 05:07
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis faluban nem biztos hogy van bár vagy motel. Gondolom van egy kocsma, egy templom, egy kisbolt, aztán itt ki is merült a lehetőségek tárháza.

Borsodban meg éjjel a vasutassal az irodájában...akkor már inkább a fagyhalál, persze ez szerencsére már nem játszik.

Kérdező mi volt, hol vagy most, mit csináltál éjszaka?

2018. márc. 29. 08:28
 29/33 A kérdező kommentje:

Összevesztünk nagyon, mert nem akarja hogy 2 hónapot dolgozzak nyáron Németországban. Teljesen bekattant, összecsomagolt, betuszkolt a kocsiba aztán kib-szott a vasútállomáson.

Hajnali 3-kor őnagysága méltoztatta felvenni a telefont és eljött értem. Még neki állt feljebb, hogy én felkeltettem.

Húsvét után költözök vissza anyámhoz

2018. márc. 29. 11:39
 30/33 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon szemét pasi hogy éjjel kidobott, a következményekre nem gondolva, hogy a csövesek esetleg beléd kötnek.
2018. márc. 29. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!