Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h járok vkivel.

Nagyon megbántott, de tényleg nagyon. Neki szerintem le sem esett. Elrohantam tőle, utána meg írtam h nagyon fájt amit mondott és hogy jöjjön le hozzám hogy megbeszélhessük.

Közölte h sajnos nem ér rá aznap. Akkor mondom jó, leírom amit gondolok. Leírtam hogy egy b.unkó volt, stb, örülnék ha nem így csinálná.

Lényeg h totál kiakadt még sírt h el akarom hagyni. Pedig erről szó sem volt, én döbbenten álltam az eset előtt mert még én lettem volna a szemét.

Viszont...az igazság az h ő f.osik rám. Mostanában egyre inkább. Fennt vereti a facebookot, az én üzenetem meg se nyitja és mikor látja h aktív lettem, gyorsan eltűnik. Ma ezek szerint nem is ment dolgozni tehát jó esetben simán kereshetne. De ugye nem.

Akkor minek ez a cirkusz, nekem ez a nagy rakat sz. r nem kell amit ő nyújt, a megalázás felső foka. Mondja akkor hogy már nem szeretlek, vagy untatsz, vagy meg kell dugnom másokat is. Az hisztije sem érdekel, egyszerűen nem fogom venni rá a fáradtságot sem h szakítsak, majd nem írok neki meg nem is találkozom vele, aztán csak rá jön.

Ti mit tennétek? Egyáltalán miért van ez?

2018. márc. 13. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ebben a történetben Te viselkedsz hisztis kamaszlányként. Oké, megbántott. Felnőtt nők ilyenkor nem elrohannak, hanem szólnak, hogy "Te Józsi, ez most nagyon rosszul esett. Miért mondtad ezt?" Vagy "Figyelj, ezzel most annyira megbántottál, hogy nem akarom folytatni a randit. Találkozzunk holnap, és megbeszélünk mindent." Nagyon is igaza van a barátodnak, hogy nem megy bele a játszmádba. (Mondjuk ő meg a másik fele a sírós nagyjelenettel) Fog veled beszélni, ha értelmes ember módjára el tudod mondani, mi a bajod, ès hajlandó vagy meghallgatni az ő verzióját is. Te komolyan tudnál venni olyan pasit, aki egyszercsak gondol egyet és elrohan? Mernél vele akár csak egy közös nyaralàst tervezni?
2018. márc. 13. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem tökéletesen megérdemlitek egymást, te játszmázol és hisztizel, mint valami retardált óvodás, ő meg magasról szarik rád. Bár ha feleannyira tapadós vagy, mint amennyire hisztis, akkor nem csodálom, hogy meg se nyitja, amit írsz neki.
2018. márc. 13. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Mert ez olyan, mint egy kamaszdráma. Te hisztizel, ő meg ettől nyűgös és leszar.

Mit vettél tőle bunkózásnak? Lehet az is csak túl lett dramatizálva. Ahelyett, hogy elrohantál volna, meg lehetett volna helyben beszélni.

2018. márc. 13. 14:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem dramatizáltam túl, azt vettem tőle taplóságnak h konkrétan nem bírt elszakadni a tévétől úgy h heti 1x 2x tudunk találkozni.

Tapadós sem vagyok, rohadtul nem érdekel mit csinál egész nap, de azért egy párkapcsolatban az ember jogosan várja el nem h ne csak egy nőként tartsák akit néha megdug, semmi közös programra nem hajlandó. És nem én vagyok az aki nem tudta elengedni azt a cirkuszt. Ha annyit bír kinyögni h ne haragudj felejtsük el, akkor el van intézve. Ő sírt utána 3 napig. De engem most az érdekel, minek a hiszti ha amúgy sz.arik arra h élek e még. Néha arra gondolok h szándékosan csinálja hogy mikor szakad el a cérna ismét. A másik szándékos hergelése is köcs.ögség...

2018. márc. 13. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Most bármit írunk neked, nagyon meg vagy sértődve a barátodra. Haragszol, és bizony nem tudod elengedni a sérelmedet. Abban igazad van, hogy kellenek a közös programok. De hidd el, attól, hogy hisztizel, meg érzelmileg zsarolod, nem lesz több kedve a kimozduláshoz. Te vagy a nő, neked kell kicsit furfangosnak lenni. Pl.mit szeret nézni a barátod a tévében? Mi érdekli? Olyat nézzetek meg élőben, amit a tévében is szívesen bambul. Pl.ha szívesen néz focimeccset, menjetek el élőben focimeccsre. Esetleg szerezz jegyet a kedvenc csapata meccsére, távolabbi városba. Utaztok is, várost is nézhettek, ő meg élőben nézheti a meccset. Mindenki jól jár. De a foci csak egy példa, Te tudod, mit szeret a barátod. A gond az, hogy Te most annyira meg vagy sértődve, hogy eszed ágában nincs a barátod kedvére tenni. Pedig most rajtad múlik, hogyan tovább.
2018. márc. 13. 15:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó :)

De nem haragszom a régi dolog miatt...én olyan másnap elfelejtem típus vagyok.

Amiatt vagyok jelenleg megsértődve h szándékosan nem keres mintha manipulálna vagy ilyesmi...

2018. márc. 13. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de én már elvesztettem a fonalat. Tulajdonképpen miért haragszol a barátodra? Amúgy mindegy is. Tudod, mi az a "semmi doboz"? Érdemes rákeresni. Mark Gungor beszél róla egy előadásában, nézzétek meg. Nálunk nagyon sokat segített a "semmi doboz" tudatosítása. Meg a többi Mark Gungor előadást is érdemes megnézni. Jó meglátàsok vannak benne, egy kicsit segît megérteni a másik viselkedését.
2018. márc. 13. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, hol lehetne megnézni az előadásait? Kerestem YT, korábbi ajánlásra, de egyedül ez a semmi-dobozos női vs férfi agy van fent felirattal (és ez is ugye csak részlete egy több órás műsornak), a szinkronizált verzió meg valami hihetetlenül rossz, egy percnél többet nem tudtam belőle megnézni.

Értek angolul, de annyira nem, hogy felirat nélkül menjen. :(

Kérdező, szerintem kölcsönösen dolgoznotok kéne a megfelelő kommunikáción. Nálunk is voltak-vannak hasonló gondok, én próbálom magamban tudatosítani, hogy kiakadás helyett mindig magyarázzam el, ha idióta volt valamiért, cserébe meg próbálok kevesebbet kiakadni, ha egyszer pár dolgon képtelen változtatni. :)

Ha nem tudtok kompromisszumot kötni, és ennyire belefáradtál, amit az utolsó pár mondatot mutat, akkor valóban lehet, hogy jobb külön utakon folytatni.

2018. márc. 13. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Tőlem egyszer rohanhatnál el, aztán nem is kéne, hogy visszagyere.

Felnőtt emberek NEM így oldják meg a problémáikat, hogy elszaladunk, meg megsértődünk, hanem OTT-AKKOR megmondják, hogy "hé, ez szrul esett, nem vágod?" - vagy ilyesmi.

A játszmázásod - leszrom, nem mondok semmit, majd rájön - pedig a szánalom legfelsőbb foka.

Értem én, hogy megalázott, stb., de akkor hívd fel és dobd ki, ne tűnj el sunyin a balfenéken, mert semmivel sem leszel jobb, mint ő.

29n

2018. márc. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!