Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehallgatott a volt barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehallgatott a volt barátom?

Figyelt kérdés
Az exem lehallgatott amikor randizgattunk. Titokban egy diktafont dugott el a kanapém alatt a saját lakásomban. Már rég vége annak a kapcsolatnak, csak eszembe jutott. Mi a véleményetek? Az ilyen ember mit gondol?
2018. febr. 20. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Arra gondolok hogy mifele emberekkel jossz te ossze biztosan te sem vagy normalis.
2018. febr. 20. 19:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, hogy jutott most ez eszembe, jópár éve volt.
2018. febr. 20. 19:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Teljesen normálisnak tűnt elsőre. Hidd el soha nem tudhatod.
2018. febr. 20. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Első...nekem is volt olyan ismerősöm, aki olyan durvát tett, amit az életben nem gondoltam volna róla.

Hát kérdező, örülj neki, hogy vége.

Amúgy féltékeny volt?

2018. febr. 20. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Így visszagondolva a fene tudja. Szerintem tele volt komplexusokkal.
2018. febr. 20. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én exem is lehallgatott, mikor meg volt róla győződve, hogy megcsalom, azért nem megyek be dolgozni.

Közben Ő csalt ENGEM, én meg 38 fokos lázzal feküdtem otthon és csak az orvost hívtam fel. :D

Csak épp a "barátnőm" - akivel csalt - rámírt olyan ügyben, amit csak az exem meg én tudhattunk, innen már könnyű volt kiszedni belőle, mit is csinálnak ők, amit nem tudok.

2018. febr. 20. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor volt az barátnő utolsó.. Nekem is volt egy ilyen "barátnőm".. Majd ő kideriti kivel csal az exférjem,ja vele,mert rájuk nyitottam,én deritettem ki,a saját ágyunkban..
2018. febr. 20. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!