Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapja szakitott velem a baratnom, mit tegyek?
Tehat 2 honapja szakitott velem,viszont ezalatt a 2 honap alatt talalkoztunk meg beszeltunk is,probaltam helyrehozni a kapcsolatunkat,rengetek mindennel megbantottam,viszont o 1 evig probalkozott en meg csak az utobbi par honapban,(13 honapot voltunk egyutt),azonban par napja talalkoztunk es mondta hogy az lesz a legjobb ha vegleg megszakitjuk egymassal a kapcsolatot,mert nem mer mar belemenni es nem erzi azt a szerelmet mit az elejen,mit tegyek?
Elore is koszonom valaszotokat!
Te valami alomvilagban elsz. Most nem rosszbol irom ezt. Engedd mar el, keress mast, ne ragadj le, tedd tul magad a dolgon, az a sok energia amit beleolsz, mar reg lehetett volna uj kapcsolatod. Gyaszold el, dolgozd fel, szomorkodj, stb. De ne legyel mar ilyen jellemtelen. Probalkozott, nem akartad, most te probalkozol, o nem akarja.
Szakits meg vele minden kapcsolatot, hagyd beken. Elotted az elet. Olyan 20 koruli lehetsz. Tovabb....
Annyit tehetsz, hogy onmagad hitelesseget visszanyerd, mert szerintem egy ilyen azert az ember becsuletet elegge megvagja.
Gondolkozz, vizsgald meg a kapcsolatot, hol volt a pont, hol volt a Torespont, analizald, vizsgald, hogy legkozelebb az a bizonyos Torespont ne zavarjon be a kapcsolatodba, tervezz, fejleszd magad, csiszolj...stb (kozhely). De ilyenkor ezt kell csinalni. Tudom szar, meg a halalba kivanod a valaszom, de sajnos ez van. Pazarolod az idot, az o idejet, gatolod ot is, magadat is, tudni kell feladni. Sajnalom. De ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!