Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás előtt mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Szakítás előtt mennyi idővel fordult meg először a fejetekben, hogy szakítani kellene?

Figyelt kérdés

2018. febr. 22. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon éretlen voltam akkoriban, de évekkel a tényleges szakítás előtt számba vettem már, mint lehetőséget.
2018. febr. 22. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
#1 utana meg egy evig a szadba vetted?
2018. febr. 22. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Mikor összeköltöztünk és megmutatkozott a valódi énje!
2018. febr. 22. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
7 évvel
2018. febr. 22. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Durván háromnegyed évvel, de reméltem, megmenthetjük... nem jött össze.
2018. febr. 23. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Helló!

Fordítsd meg a kérdést:

Ha megfordul a fejedben, hogy szakítani kellene, mennyi idő után szakítasz?!

Ez mindig egy mérlegelés/alku kérdése: Mindenkinek ára van, ha megfizeted érte az árat, akkor együtt maradtok, ha túl sok az ára valakinek, ahhoz képest, amennyit ad Neked szakítani kell.

De, ha kapcsolatfüggő vagy illetve, ha nem akarsz valamilyen okból egyedül maradni, akkor kihúzhatod az időpontot a végtelenségig (míg jobbat nem találsz).

Ez egy nagyon árnyalatokkal teli problémakör.

Üdv.

2018. febr. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!