Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírni az exre?

Figyelt kérdés

9 hónapja szakítottunk. Nem volt veszekedés, külső okok miatt született ez a döntés. Ő utána keresett kétszer, egyszer akart velem találkozni, de én elutasítottam, mert nem voltam rá kész. Azóta nem beszéltünk (5 hónapja), illetve én felköszöntöttem a születésnapján, de ennyi. Egyszerűen csak érdekelne, hogy hogy van, mi van vele. Sértő lehet vajon számára, ha ráírok?

Én vagyok a lány.

2018. febr. 19. 09:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
2000 km vezetett oda :D bár már nem áll fent. Fogalmam sincs, nagyon erősen elfojtottam az érzéseimet akkor és akkor is, mikor ő keresett. Direkt eszembe sem jutott az újrakezdés, hogy feleslegesen ne reménykedjek. Egész eddig egyébként nem jutott eszembe, hogy szeretnék vele beszélni. Két napja gondolkodom ezen. A kérdést pedig azért írtam, ki mert én is pontosan tudom, amit itt leírtatok, de mégis szerettem volna neki írni. Viszont lábtörlőt nem szerettem volna magamból csinálni pl
2018. febr. 19. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:

ha akarsz tőle valamit csak akkor írj rá, azért csak ne írj rá hogy szia mizu..

felkavarodnak a régi emlékek, érzések benned és ez nem lesz jó...

attól hogy hiányzik, próbáld elfojtani az érzést, és ne alázkodj meg előtte hogy ráírsz, ha ő sem keresett!!

én is azért mondom, 1 hónapja ért véget egy hosszú kapcsolatom, velem szakítottak és akárhogyan is fáj és hiányzik a volt párom, rá szeretnék írni, de mégse adom meg neki ezt az örömöt, hogy én keresem hogy gyengébbnek látszódjak még ha az is vagyok.. :(

24 N

2018. febr. 19. 14:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi!Sajnálom,hogy vége lett a kapcsotodnak,én már a sértettségen bőven túl vagyok,nem gondolom hogy a volt barátom a markában röhögne,ha írnék neki. Max azt mondaná,hogy nem akar beszélni velem vagy vissza sem ír. Ő keresett már engem,de ettől függetlenül nagyon köszönöm mindenki hozzászólását. Totál összezavarodtam :D
2018. febr. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!