Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ráírni exre?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány. Látom, hogy kb. non stop online van 2-3 órája, de tudom, hogy ment valami kisebb bulira. El tudom képzelni, hogy üldögél és ne tűnjön túl unottnak, nyomogatja a telóját. Én nem újéveztem sehol, nagyon unatkozok, gondoltam mi lenne ha ráírnék valamit, pl. nem buli a buli? Gáz lenne? Csak egy rövid kapcsolat volt még 4-5 hónapja, a szakítás úgy történt nagyon egyszerűen leírva, hogy én kezdtem el bizonytalankodni, ami miatt ő is, így kb. kiábrándult belőlem. Azóta csak egyszer beszéltünk, mondta, hogy ő benne még meg van a halvány szikra, lát lehetőséget a jövőnkben. Kiszeretném emelni, hogy nem azért akarok írni neki mert próbálkozni szeretnék nála (csinált velem egy ro.hadék dolgot a szakítás után, ami miatt valószínűleg nem jönnék vele többet össze), csak magányos vagyok, és unatkozok, szívesen beszélnék vele, mert hasonló gondolkozásúak vagyunk nagyon, jókat tudunk dumálni.2015. jan. 1. 03:15
2/6 anonim válasza:
ebből az indíttatásból gáz,igen.
miért húznád le őt a saját mélyen lévő szintedre?
akkor írj rá ha benne vagy egy másnapos laza dugásban és az üzeneted flört jellegű vicces és érdekes,nem valami depis lelki fröccs baromság.
4/6 anonim válasza:
R..ék dolgot csinált veled, és azon gondolkozol, írj-e neki?? NE unatkozz már ennyire!!!
Méltóságod őrizd meg,és ex-re nem írogatunk!
5/6 anonim válasza:
Csocsesztok.Valami jó boltot tudtok mondani,ahol lehet venni nagyon fasza bőrdzsekit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!