Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törli a volt csajom a közös és rám utaló képeket?
Én pl nem töröltem a közös képeimet az exeimmel, pedig már sok éve, hogy szakítottunk, és alig gondolok rájuk.
Minek törölni? Akkor az életem részei voltak. Attól még, hogy azóta szétmentünk, nem érzem úgy, hogy tagadnom kéne, vagy megpróbálni semmissé tenni.
Amúgy kérdezd meg tőle esetleg. Ha rám írna egyik exem, hogy zavarja, akkor természetesen szó nélkül törölném őket.
Az én volt barátnőm se törli, pedig lassan 4 éve, hogy szétmentünk. Most néztem, nem sok fotó de még mindig fent van az kép amin 'véletlenül' a csecsét fogom.
Szimpla Hanyagságnál vagy nemtörődömségnél nem nézek ki többet ebből. Ha majd lesz egy igényes párja biztos rászól, hogy szedje le, mert nem vet rá jó fényt.
Én sem törölgettem exem képeit, mert minek?
Ő is az életem része volt, de lehet, most már kitörlöm, mert felesleges, hogy fenn legyenek a 3 évvel ezelőtti képeink.
Valakinek feltűnnek az ilyenek, másoknak nem.
Valakit zavar, valakit hidegen hagy.
Ez is az élete része volt, neki jó emlék és pont.
Aztán lehet mikor komolyra fordul az új "komával" akkor megejti és gyakorlatilag is lezár titeket az online világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!