Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulzott szex miatt szakitott velem bennem van a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Az exbaratnommel lassan 4 eve kulon vagyunk 25evesek vagyunk nem reg derult ki az oka miert lett vege mindennek.
Tulzottan nagy volt a szexehsegem ezt nem kozolte velem igy fogalmam se volt h ez problema. Vajon meg osszejovunk?
2018. febr. 7. 22:46
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem sok a heti 3-4 menet de ha újra összejöttök akkor beszéljétek meg jobban. Legyél vele megértőbb.:)
12/13 anonim válasza:
Objektíven nézve ez nem túl sok fülig szerelmes 21 éveseknél. Hát én ezt eléggé furcsállom, de vannak lányok, akik nem vesznek meg a szexért. Na jó nem finomkodok, rohadtul abnormálisnak tartom, hogy egy ilyen fiatal nőnek a heti három-négy ennyire megterhelő és nem veti szét a vágy. A szex egy csodálatos dolog, főleg ha még szerelmes is vagy. Még jó megalázóan szexéhségnek hívja azt, ami teljesen normális, egészséges és élvezetes. Ennyi alapján az exed vagy halvérű, vagy nem igazán vonzódott hozzád.
13/13 anonim válasza:
Hát én még annak is örülnék ha minden nap lenne szex. Vagy legalàbb kívànna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!