Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudta ezt megcsinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudta ezt megcsinálni velem?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőd semmi előjel nélkül elhagy elsunyogja a szakitást mert elment tőlem és este telon merte kimondani hogy már nem szeret.Enyit nem illettem meg hogy leüljön velem és a szemembe momdja hogy vége.De persze az már ment neki hogy 3 nap múlva új pasi.Én meg még mindig szenvedek miatta mert szeretem.Enyi gerinc nincs már 1-2 emberben.Szerintem a személyes szakitást mindenki megérdemelné.Nagyon szarul esett a dolog nem ilyenek ismertem meg.A bizalmat egy időre kiölte belőlem.És még én bánkodok utána mikor ö már le se szar engem.
2018. febr. 5. 07:36
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Egy nő akkor csinál ilyet, ha úgy fél a pasijától, hogy nem meri szemtől szemben elmondani, hogy szakítani akar.

Arra nincs tipped, miért hitte azt, hogy baj lehet, ha ezt elmondja?

Nagy jelenet, pofozkodás, fenyegetőzés, volt már?

2018. febr. 5. 08:23
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Mert egy gerinctelen, qurvoid, érzelmi intelligencia hiányos, hiteltelen gec...iláda.
2018. febr. 5. 08:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a bajod ezzel. Egyik fél eldönti, hogy vége, mit lehet azon beszélgetni? Na és benne van írásod alapján, amit egyik hozzászóló írt, tarthatott attól te nem fogadod el, jelenet, tettlegesség is lesz, személyes szakításkor.
2018. febr. 5. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, èn szakítottam szemèlyesen a pasimmal, tudod mi lett a vège?? Majdnem összeverekedtünk, mert a gyökèr nem fogta fel, hogy èn nem akarok már vele lenni ès bezárta rám az ajtót. Gyakorlatilag nem is akart kiengedni, míg meg gondolom magam!

Ezek után nekem is csak a telefonos szakítás ès a leszrás maradt!

Ugye nálad sem tudjuk az előzmènyeket l, lehet az a nyomorult làny már tèpte eleget a száját, te meg mèg mindig nem èrted, hogy vège!

2018. febr. 5. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Személyesen szakítottam az exemmel, de azt a jelenetet szerintem még mindig emlegetik akik látták....

Nem tudott viselkedni, majd elsüllyedtem miatta szégyenemben, bőgött, kiabált, amikor megkértem hogy ne kiabáljon, mert mindenki a műsort nézi, tovább kiabálta, hogy őt nem érdekli senki, majdnem térden állva könyörgött, hogy ne hagyjam el, közben bömbölt meg taknya-nyála egybefolyt, ölelgetett... Egy nő egyenesen odajött megkérdezni, hogy mi a baj, segítsen-e valamit.

Egy parkban intéztem, mert már nem mertem vele kettesben maradni. Mondjuk ezek után jól is tettem. Szakítás után még hónapokig zaklatott, ahol csak tudott.

2018. febr. 5. 09:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Soha nem lett volna semmi veszekedés ö tudta jol még a hangom sem emelem fel nem vagyok agresziv.De soha nem szolt hogy baja van ezért ért váratlanul.Enyi járt volna nekem hogy a szemembe mondja nagyon sok mindent feláldoztam érte.
2018. febr. 5. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a telefonos szakítás a leggyávább, mind közül. Ha x ideig együtt voltak és jó volt neki, akkor a normális lezárás is megilleti a másikat. Minden más csak sunyi mellé beszélés.
2018. febr. 5. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Azzal sem érnél többet, ha a szemedbe mondja. Az, hogy "már nem szeret", csak annyit jelent, hogy vagy nem akarja elmondani, mi a valódi probléma, vagy még csak nem is érti. Sőt, az sem igazán számít, hogy te még mindig szereted. A párkapcoslat nem szeretetből áll, nem a szeretet tartja össze. Ha a párkapcsolat nem működik, hiába a szeretet, nem fog fennmaradni. Koncentrálj arra, hogy mi nem működött és miért, és legközelebb mit és hogyan kéne jobban csinálni.
2018. febr. 5. 10:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt hányszor fogod még kiírni?
2018. febr. 5. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én f.sszopó exem ("csaj") inkább a tegnapi részegségét heverte ki ahelyett hogy személyesen megbeszéltük volna, ezért gondolkodás nélkül kiraktam telefonon keresztül. Ráadásul a buliban meg is csalt. Sokkal boldogabb az életem, főleg hogy nem kellett látnom a műbalhéját. Igyekeztem jó barát lenni, de ha nem becsülte meg, akkor én már nem tudom annyival megtisztelni, hogy ne azonnal szakítsak, ha kell telefonon keresztül.
2018. febr. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!