Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert az ex valaki mondja mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert az ex valaki mondja mar meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Exemmel lassan 3 eve szakitottunk egy idosek vagyunk(25) kb mas fel evet voltunk a nap 24 orajaban mindig egyutt es rengeteg kozos emlekunk volt. Egy nagyon csunya vita utan szo nelkul elhagytam es kisetaltam az eletebol. Igaz a mondas az ido minden sebet begyogyit.

2 hete ram irt hogy latott valahol a varosban es nem vettem eszre o viszont integetett. Elkezdtunk beszelgetni majd talalkoztunk beultunk vacsorazni es nagyon altalanos dolgokrol kezdtunk el beszelni munka,baratok,csalad, parkapcsolat. Megkerdeztem a volt baratnomet hogy volt-e azota normalis kapcsolata azt valaszolta hogy nem volt az elmult 3-4 evben csak futo kapcsolatok. Azota egyre tobbet beszelgetunk es mondtam neki h tudok segiteni munkalehetoseggel ahol itt dolgozom viszont van egy uj baratnom es nem erzem fairnek h ezt csinalom vele tudta nelkul nekem is fajna de szeretnem ezt lerendezni magamban. Egyik este felhivott az exbaratnom hogy meghalt a kiskutyaja es nagyon kivolt bukva azonnal athivatott magahoz atmentem hozza kibeszeltuk a temat szegeny nagyon maga alatt volt meg soha nem lattam igy..

Segitek neki most munkahelyet valtani hozzank ezert talalkozom vele meg a napokban de nem tudom hogy a munka miatt beszelgtunk mar vagy mar mas miatt is?

2018. febr. 1. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ti akartok még egymástól valamit.
2018. febr. 1. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt mar kerdezted, csak akkor azt is irtad, h jelenleg van baratnod.
2018. febr. 1. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!