Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás terhesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás terhesen?

Figyelt kérdés
Járt már valaki így?

2018. jan. 29. 23:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Csak úgy adhatsz esélyt magadnak és a kicsinek, ha most kilépsz ebből... remélem mással megtalálod majd a boldogságot. Annyiban kicsit te is hibás vagy, hogy a terhesség előtt nem ismerted fel ennek a kapcsolatnak a buktatóit.
2018. jan. 30. 09:57
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló teljesen igazad van. Ép tegnap beszélgettem erről valakivel, és mondtam is, h én voltam a buta és naív, mert már voltak jelek, csak először nem az volt az első gondolatom, hogy otthagyjam, hanem, h megpróbáljuk megoldani. Mostanra rosszabb lett és beláttam, h már felesleges, már nincs erőm ehhez.

Köszönöm a kedves szavakat, és bíztatásokat :)

2018. jan. 30. 10:29
 13/18 anonim válasza:
Kérdező.Én átérzem a hiszékenységed,helyzeted.Mi a párommal 3 éve ismerkedtünk meg,akkor ő is maga alatt volt,ahogyan én is.Mindkettőnket itthagytak gyerekkel.Rá nem sokkal összeköltöztünk.Akkor megbeszéltük,hogy beadja a válást (ami a mai napig nem történt meg).Részemről csak élettársi volt.Most 26 hetes terhes vagyok.Az én párom ugyan egy imádni való,de még mindig nem mozog afelé,hogy azt a nyamvadt válást beadja.Ez miatt nagyon sokszor van feszültség köztünk.Nagyon bánt,hogy ennyire nem képes.2 éve ígéri nekem,aztán jönnek a kifogások,hogy nincs ideje,pénze,macerás stb.Szóval megértem,hogy Te is elhittél neki mindent.Bár én nem gondolkodom költözésen,hiszen ő költözött hozzám.Illetve ezzel csupán lelkileg bánt.Viszont (tudom,hogy önző dolog,de ne bántsatok érte) nem fogok apaságit csináltatni.Addig,amíg "egyedülálló" nem lesz papíron,addig az én nevemen lesz a baba.Nem zsarolni akarom ezzel,mert a válást ő találta ki,én csak egyetértettem vele.Csak mára már furcsa,hogy ennyire nem akarja vagy nem tesz érte.Én úgy gondolom,hogy ugyan nem könnyű,de fel lehet nevelni egy gyereket egyedül is,inkább,mint hogy párkapcsolatban érezd magad egyedül.Mi lesz,ha megszületik a pici?Akkor is hétvégente elmegy?Szerintem jól döntöttél.Boldog babavárást kívánok :)
2018. jan. 30. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Feltétlen írj, ha elköltöztél, és azt sem bánnám, ha szülés után írnál, hogy minden oké-e. Egyébként megvan mindened?

Mármint a picinek???

2018. jan. 30. 12:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi, remélem jol fognak elsülni a dolgok.

Egyébként utolsó válaszoló ezt hallgasd

Apránként már vásárolgattam a picinek, ruhák, bébi takarók, cumi meg ilyenek, de még rengeteg mindent kell. Babaágyat kaptunk a nővéremtől, jo állapotban van, csak ujra kell festeni. Ez kb a3 ik hónaptól ott van nálunk a pincébe, azóta kérem őt, h álljon neki, nem történt semmi. Két oldalát csiszolta eddig le. Durván 10 hét múlva szülök, és az ágy még a holdon.

Erre tegnap azt vágta a fejemhez, h az anyjáék már unják, h mindig az ággyal szekálódok. Meg, h szerintük én vagyok bekattanva, mert minek vásárolok még ennek a gyereknek.

Szegénykémnek van pár ruhácskája, meg egy komód lett véve amibe pakolhatok, de szerintük ez túlzás. Komolyan mondom ezzel ugy megbántotrak. Persze ezt a párom állítja, de alig várom, h talákozzak a szüleivel, mert biztos, h erre rákérdezek.

Nővéremnek ilyenkor már mindene meg volt itt még azt hallom, h minek kapkodni még van idő.

2018. jan. 30. 13:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Korai? Most kell, mert ha már nagy lesz a hasad nehezebb lesz. Az ágyat remélem meg tudod te, vagy családtag csinálni.

Hagyd ezt a csávót, nem jó ez semmire...

2018. jan. 30. 18:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem az exemmel jársz?! :D Azzal kellett minden hétvégét anyuciéknál csücsülni, vagy a haveroknál, program kettesben kb. soha.

Amúgy persze, szakíts vele, ha ez neked nem felel meg - megértelek, nekem is herótom lett fél év után.

Azért más, hogy néha meglátogatjuk a családot, meg más, hogy legalább minden második héten ott vagyunk péntek-vasárnapig.

2018. jan. 30. 18:29
 18/18 anonim válasza:
Szia, én csak annyit írnék hozzá saját tapasztalatból, hogy a babádnak semmi más nem kell, csak te kellesz. Olyan ágyad legyen, ahol együtt tudtok aludni, akkor sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Esetleg egy hordozókendő amit érdemes beszerezni. Drukkolok nektek. :) [link]
2018. febr. 1. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!