Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki menyi idő allatt tudta feldolgozni a szakítást?
Nagyjából másfél évig.
Persze, ez az idő nem önsajnálatból állt, de akkor jutottam el odáig, hogy nem gondoltam rá gyakran, nem álmodtam vele stb.
Ha en szakitok azt gyorsan - ez a gyakoribb
Ha engem dobnak azt kicsit nehezebben - bar ez ritka
Nekem 2-3 het nagyon rossz volt, tenyleg, az utana kovetkezo idoszakban pedig csak sajat magamnak koszonhetem, hogy rossz volt. Egy honap alatt nagyjabol kialakulnak es berogzodnek az uj 'szokasok' ergo 30 nap alatt bele tudsz szokni az uj elet formaba, egyedul vagy stb. Ami szerintem nem hagy nyugodni, hogy felembernek erzed magad nelkule, gyaszolod az idot, amit raaldoztal, az energiat amit beletettel, az egodat bantja hogy elutasitottak, es meg aludni se tudsz stb.. miert is?! Miert teszel rosszat magadnak? Attol nem oldodik meg.. inkabb kezd el fejleszteni magad, keress uj hobbit, takaritsd ki a lakasod, tegyel el mindent, de tenyleg mindent, ami ra emlekeztet. Vegyel uj ruhakat, valtoztass a megjeleneseden, dolgozz az onbizalmadon pl.: dicserd magad napi szinten, meditalj, legzesgyakorlatok. Csinalj minden nap valami olyat, ami boldogga tesz, legyen az egy film megnezese egy masszazs, akarmi. Foglalkozz onmagaddal! Senki nem akar olyan emberrel lenni, aki felembernek erzi magat, aki negativ.. es ha belekezdesz ebbe, akkor jonni fog egy olyan, aki nem akar majd elhagyni soha, mert teged szeret es nem azt, azt szereti ahogy te szereted.. azok az energiavampirok, amilyen az exed is volt
Nekem ezzel a technikaval miutan tenyleg felfogtam hogy full debilseg ez a depizes, mar 2 het utan ezerszer jobb volt.
Elég sokmindentől függ.
Ki szakitott,mennyi ideig voltunk együtt,mennyire volt komoly és a többi...
Volt amin pár honap / hét alatt túl voltam,volt ahol kb 2 év kellett.
Szerintem azért nem vagy túl rajta, mert nem érted az okot, hanem csak dobtak.
Valami közös baráttól, családtagtól derítsd ki, és könnyebben továbblépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!