Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem ún "jópasi" volt. Miatta nincs önbizalmam (? )
Eleinte a külseje ellenère baromi rendesnek tünt. Azt mondta, nem szeretné bulizni, imàd olvasni, könyveket kölcsönözgettünk egymàsnak a randizós idöszakban, normàlis programokra jàrtunk, mindenröl lehetett beszélgetni vele.
Egy hónap utàn feküdtünk le, na, onnan kezdve 180 fokos fordulat, kb màr utàna 5 perccel ki alatt hajítani a lakàsból, mert hogy ennyi volt, hogy hihettem el, hogy valaha bàrki is akarhat tölem valamit?
Igazàból a szexet is megbànta, csak azèrt hajtott ràm, mert aggódott, hogy a diszkós ribiktöl elkaphat valamit, de ezer ève nem dugott màr senkivel ès hiánya volt.
És hogy hogy hihettem el, hogy Aki ilyen jól nèz ki, mint ö, az nem jàr diszkòba, nem veszi sorra a csajokat...Olvasni, meg tartalmas dolgokról gondolkodni, persze, tudom, mikor. Csak 5 perc alatt kiismert, hogy nekem imponàlnak az ilyen bölcsèsz figuràk, gondolta, kipróbàlja magàt a szerepben.
Illetve csùnya is vagyok, egy valamire való nönek legyen màr festett pòthaja, szilikon mellè, szilikon szája....
Tènyleg èn hibàztam el, hogy elhittem, ö nem olyan?
Tènyleg bölcsészkaron vègzett amugy, bàr lehet, az is kamu volt
Leírtad mi a helyzet: Rég dugott már, és te kéznél voltál.
De emiatt miért ne lehetne önbizalmad?
"Miatta nincs önbizalmam (? )"
Nem. Azért tudott eleve megdugni mert alacsony volt az önbizalmad. Az ilyen kamu "rosszfiúk" pont a butácska, önbizalomhiányos, romantikus regényeken nevelkedett csajokat tudják befűzni.
Nem tartom magam butának, ès nem szoktam odadobàlni magam senkinek így random.
Honnan tudhattam volna? Gyanítottam, de nem adta soha semmire jelèt, holott rengeteget beszélgettünk, 2-4 naponta talàlkoztunk....
Én egy ilyen után lehet hálából a küszöbére xarnék, aztán el is felejteném, hogy létezett.
Néha mindenki benézi. Ettől még ne legyen önbizalom hiányod. Fogd fel úgy, hogy neki egy hónapjába került, hogy megdugjon egy általa csúnyának mondott nőt, holott ha elvileg fürtökben lógnak rajta a puncik, nem szorult volna rá. Kamu az egész gyerek, felejtsd el.
Ez már majdnem filmbe illik, ilyen emberek tényleg léteznek?
Tudom nehéz lesz egy ilyen tapasztalat után, de ne zárkózz el túlságosan magadba, mert akkor csak rosszabbul fogod érezni magad hosszú távon.
24/F
Nem mondom, hogy kamu a sztori hiszen tényleg vannak ehhez hasonló férgek, de itt egy kicsit bűzlik nekem a történet:
"Illetve csùnya is vagyok, egy valamire való nönek legyen màr festett pòthaja, szilikon mellè, szilikon szája...."
Most vagy tényleg egy oltári nagy tapló, vagy kamu.
Azért elég durva lenne ha valakinek az ilyen nők jelentenék a valamit magára adót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!