Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha valaki azzal fenyegtőzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki azzal fenyegtőzik hogy megöli magát ha elhagyja a barátnője tényleg megteszi?

Figyelt kérdés

egy barátnőm nem mer kilépni a minden téren lehúzó kapcsolatából már teljesen tönkre ment viszont nem meri otthagyni a srácot mert mindig azt mondja hogy akkor megöli magát

mit mondhatnék neki hogy végre merjen lépni? annyira sajnálom szegényt :(

2018. jan. 11. 11:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
gyenge jellem az ilyen
2018. jan. 11. 11:39
 2/17 A kérdező kommentje:

de ezzel nem segítek neki:) és sosem lehet tudni te mit csinálnál az ő helyében

én is ezt mondom hogy legyen erős de aztán kívülről könnyű megmondani a frankót

2018. jan. 11. 11:42
 3/17 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Eddig is voltak öngyilkossági gondolatai, vagy akkor mondott ilyet először, amikor a barátnőd szakítani akart?

Az utóbbi esetben szerintem nem teszi meg, az első esetben (amikor megvan benne már régóta a hajlam) viszont van rá esély.

22/N

2018. jan. 11. 11:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megteszi, vagy nem. De a barátnődet ez ne tartsa vissza, nyugodtan szakítson vele. A srác meg csináljon amit csak akar. Ha végez magával, az a saját hülye döntése lesz és nem a lány hibája.
2018. jan. 11. 11:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Statisztikailag nem teszi meg. Aki öngyilkos akar lenni, az nem fogja a világba kürtölni. Szégyen az ilyen, nem dicsekszik vele, ez csak zsarolás. Hirtelen felindulásból mondta.

Ha én a helyedben lennék, de nem vagyok, azt mondanám, szépen pakoljon össze és hagyja ott. 28/f

2018. jan. 11. 12:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi zsarolás. Nem szabad hagyni. Nekem is volt egy ilyen barátnőm, akinek ezzel fenyegetőzött az akkori barátja. Éveken át tartó kínlódás után végül szakítottak, nem történt semmi. Nem lehet tudni de ez nem szabad, hogy visszatartó tényező legyen. Egy ilyen ember mellett mégis milyen jövő várna a barátnődre?
2018. jan. 11. 12:09
 7/17 anonim ***** válasza:
elvágja az újjat wgy hamozó késsel és rá fogj hogy most végez magával.
2018. jan. 11. 12:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Itt nagyon sokan, meg amúgy is társadalmi szinten nagyon alja módon kezelik az öngyilkos témát, lekicsinylően, "aki hülye halljon meg" jelmondattal, ami csak a korcs világunk jellemzi leginkább.

Persze ez itt egy nehéz szituáció. Az öngyilkosok jelleme alapján nem fognak zsarolni az életükkel és így kijelenti. Aki öngyilkos akar lenni, azt nem érdekli semmi, éppen ezért nincs is oka miért zsarolni.

2018. jan. 11. 12:23
 9/17 anonim ***** válasza:
Igazad van a helyes az lenne ha orvoshoz kuldened hogy kezeltesse magat . De ugy sem megy el az ilyen. Valszeg a fiu akirol szo van az itt gyk- s.cukiknak mondonfiuk egyike lehet akiket ha megismert a csaj kozelebbrol ra jon egy depis magaba fordult ember , nem ciki cuki .
2018. jan. 11. 12:27
 10/17 A kérdező kommentje:

A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.

# 6/8 Időpont ma 12:09

ugyanezt kérdeztem tőle.. nem válaszolt

2018. jan. 11. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!