Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik régóta nem tudnak túl lépni az exükön?
Lassan egy éve nem tudok túllépni exemen, akivel amúgy nem sokáig voltunk együtt. Úgy éreztem, hogy benne megvolt az, amit mindig kerestem. Ő volt az igazi, már ha van ilyen. Most is nagyon rosszul viselem még, főleg, hogy mindig úgy hozza az élet, hogy egymásba botlunk.
23/N
#1 válaszadó :D már itt is vagyok! Én 13 voltam akkor, ő 15. Most vagyok 32. Kiszámolhatod...
Igen, ez a helyzet, sőt, idén már 18. éve lesz, hogy nem tudom őt elfelejteni. A 6 év ehhez képest smafu.
És hogy durva-e? Az nem kifejezés, Kérdező...az nem kifejezés... :'((((( Annyi haszna volt a dolognak, hogy ebből az érzésből születtek a legszebb depressziós zenéim...
Sajnos, #2 válaszadó, semmi biztatót nem tudok írni. Sőt, ahogy halad előre az idő, ez egyre rosszabb és rosszabb lesz, mert hát öregszünk ugye. Igaz a mondás, hogy valaki fontosságát legjobban a hiányával mérhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!