Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik régóta nem tudnak túl lépni az exükön?
Van párom, új életet kezdtem, szeretem a mostani párom, a világért nem bántanám meg.De a régi napi szinten a fejemben van.Senki nem tudja, én elfogadtam, hogy ez így maradt...nem tudok róla semmit, azóta nem láttam és nem is beszélünk.
Nem is akarnám mert csak bonyodalom lenne, felkavarna, a mostani életem jó, boldog vagyok, csak épp nem lett lezárva, rengeteg tüske és kérdés meg sérelem van bennem amit feldolgozni nem tudok csak jó mélyre temetni.
Bocs, hogy mindent egybe írtam.
Én sz..rok rá. Első hónapban még egyedül éreztem magam, azóta megtanultam egyedül lenni. Egyébként én dobtam ki, ráuntam az állandó veszekedésre és bizonytalanságra.
Ő nem akart összeköltözni, nem tudta azt sem, hogy akar-e gyereket. Nem akarta elkezdeni a közös életünket, amit ketten kellett volna felépítsünk. Így inkább hagytam és másfelé mentem. Ha mondta volna, hogy 10 éven belül akar gyereket, megvártam volna. Ha azt mondta volna hogy 2 éven belül összekötözhetünk, megvártam volna. De kételyekben tartott csak, semmire nem válaszolt, minden kérdést kikerült. Utólag mondom, jobb volt így.
Azóta máshogy alakult az életem. Jelenleg van egy vállalkozásom, idén csinálom a másodikat, ha minden jól megy nyitok egy kávézót, és ott hagyom a főállásom. Picit ráfeküdtem a karrierre az elmúlt időszakban, és keresem azt a személyt akinek megfelelek így, és aki társam lehet.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!