Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudnám elérni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni, hogy ne forgassa fel az életem és ne tegyen tönkre? Nincs valami szervezet, ami a férfiak jogait segíti védeni?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátnőmet, volt gerincem bevallani, megbántam. Viszont ő szakított velem, és épp arra készül, hogy tönkretegye az életem. A munkahelyemről kirőgatott már, a lakásunk pedig közös tulajdon, amibe ő sokkal többet tett bele, teljesen ki fogok készülni anyagilag.

Közben terhes is, tudja jól, hogy én mindig is szerettem volna apa lenni, egyszer régebben elvetélt, akkor pszichológushoz kellett járnom, most pedig tehetetlen vagyok, ha abortuszra megy (és igen, az a terve...). Enyém is a gyerek, de semmi jogom nincs hozzá, hiába akarok édesapa lenni, nekem ebben nem osztanak lapot.

Vannak olyan magánbeszélgetéseink, amivel a családommal való kapcsolatom is tönkrevághatja, ha megmutatja neki, és ezzel is kecsegtetett, erre is készül.

Mit tegyek? Az öngyilkosságba fog hajszolni, de senki sem segíthet nekem, mert férfi vagyok, nem véd senki, és persze én vagyok a disznó, mert megcsaltam, innentől mindenki csak bólogat arra, ha tönkreteszik az életem, hiszen "megérdemlem"...

2018. jan. 5. 22:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%

A nőket se nagyon védi semmiféle szervezet, a Nane is vcsak a nagyon durva esetekben.

Az állásod, meg a vagyoni dolgok ügyvédi ügyek, a gyerekhez, meg ha lesz, ha nem nemigen lesz közöd.

Hogy miket írtál a családodról... ijesztő nőm kétségtelen, de végül is a saját kimondott szavaiddal tud támadni, szóval mitől kellene megvédeni?

2018. jan. 6. 13:19
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

"Ha az ember becsületesen él és felelősséget vállal a döntéseiért, nincs szüksége szervezetekre, hogy védjék."

Egy súlyosan bántalmazott és anyagilag, érzelmileg kihasznált nőnek is ezt mondanád? Végül is ja, minek ment hozzá egy agresszív baromhoz? Vállalja csak a felelősséget.

2018. jan. 6. 13:28
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő esetében ez csak abban az esetben más ha terhes vagy kisbabája van, mert akkor más a helyzet. De egyébként ja, le kell lépni amíg lehet. Ha kialakul a stockholm szindróma, nehéz lépni, de ennek a férfinek nem volt ilyen helyezte. ő benne ült a kényelmesben, csalt, undorítóan viselkedett és most visszaüt amit csinált. Teljesen más helyzet.
2018. jan. 6. 14:39
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát ha már volt "gerinced bevallani" ami gratulálok persze remélem nem tudtad hogy terhes, akkor legyen gerinced viselni a következményeket is! A 4-es tökéletesen leírta.

Mást nemigen tehetsz de hogy az öngyilokba hajszoljon na ne viccelj..

2018. jan. 7. 19:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de terhesen megcsalod aztán jössz ide sajnáltatni magad???? Mondd, normális vagy? Gondolkoztál volna hamarabb. Abszolút megérdemled. Bár remélem csak kamu a kérdés és nem létezik ekkora tahó
2018. jan. 8. 00:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd meg a macádat, nagy szakértő lehet férfiügyben. Sírj a vállán! Nem ajánlotta még fel? Ennyi tisztesség már nem szorult volna belé.
2018. jan. 8. 08:41
 27/27 anonim ***** válasza:
#13-as. Már miért lenne igazságtalan? Nem a férfi hordja ki, aztán szüli meg a gyereket kockáztatva mindent (mert ugye tragédiák történnek..) A nő teste, majd ő eldönti hogy vállalja-e a kockázatot, nem lehet kényszeríteni rá, hogy olyan változásokon menjen keresztül amiket nem akar.
2018. jan. 24. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!