Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudnám elérni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni, hogy ne forgassa fel az életem és ne tegyen tönkre? Nincs valami szervezet, ami a férfiak jogait segíti védeni?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátnőmet, volt gerincem bevallani, megbántam. Viszont ő szakított velem, és épp arra készül, hogy tönkretegye az életem. A munkahelyemről kirőgatott már, a lakásunk pedig közös tulajdon, amibe ő sokkal többet tett bele, teljesen ki fogok készülni anyagilag.

Közben terhes is, tudja jól, hogy én mindig is szerettem volna apa lenni, egyszer régebben elvetélt, akkor pszichológushoz kellett járnom, most pedig tehetetlen vagyok, ha abortuszra megy (és igen, az a terve...). Enyém is a gyerek, de semmi jogom nincs hozzá, hiába akarok édesapa lenni, nekem ebben nem osztanak lapot.

Vannak olyan magánbeszélgetéseink, amivel a családommal való kapcsolatom is tönkrevághatja, ha megmutatja neki, és ezzel is kecsegtetett, erre is készül.

Mit tegyek? Az öngyilkosságba fog hajszolni, de senki sem segíthet nekem, mert férfi vagyok, nem véd senki, és persze én vagyok a disznó, mert megcsaltam, innentől mindenki csak bólogat arra, ha tönkreteszik az életem, hiszen "megérdemlem"...

2018. jan. 5. 22:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
98%
Egy gennyláda, szar alak vagy, most pedig nem tetszik, hogy erre fény derül. Nem elegáns megoldás a hölgy részéről, de az még kevésbé, hogy félrek.rsz, miközben terhes. Isten nem vet bottal...
2018. jan. 5. 22:35
 12/27 anonim ***** válasza:
*ver
2018. jan. 5. 22:36
 13/27 anonim ***** válasza:
9%

Ezen én is elgondolkoztam már, hogy mi van akkor, ha a férfi akarja a gyereket, a nő meg nem? Ilyenkor a férfi beleszólhat a dologba? Igazságtalannak tartom, ha nem.

A történet további részeihez nem tudok hozzászólni, csak azt kívánom neked, hogy ha már egyszer megbántad a tetteidet, akkor legyen erőd elviselni a következményeket is! A volt barátnődet meg, remélem, le tudod állítani.

2018. jan. 5. 23:17
 14/27 anonim ***** válasza:
96%

Megerdemled amit kaptal, viszont az apukaakaroklenni! hisztidre egy valasz van: van meg hal a vizben.

Tanulsz az esetbol, es majd ha ujbol lesz valakid akkor nem kufircolsz felre, es lehetsz apuka. Zsenialis terv mi?

2018. jan. 5. 23:24
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nembaj Jaguár majd belejössz a bosszúba,de itt több jogszabálysértést is elővetítettél a 11. válaszodban. A személyiségi jogok megsértésétés a becsületsértést. Na ezek ellen tényleg keményen fellépnének a kérdező ellen.
2018. jan. 6. 08:36
 16/27 anonim ***** válasza:
87%
A csajnak üzenem: pacsi!
2018. jan. 6. 09:00
 17/27 anonim ***** válasza:
Hű, itt mindent összeszedtél, ami csak hátrányos lehet egy férfi számára, bár kicsit túltoltad a sztorit. Mondjuk akár még igaz is lehet (ez esetben megérdemled a sorsod), de nagyon gyanús ez a "férfi vagyok, nem véd semmi" retorika. Nyüszítő kisfiúk szövege ez, akik még sose láttak p.ncit közelről.
2018. jan. 6. 09:54
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha az ember becsületesen él és felelősséget vállal a döntéseiért, nincs szüksége szervezetekre, hogy védjék. Mivel nem ő lesz terhes, nem ő szül, a nője nem tudja az uralma alatt tartani és nem lesz a nőnek kiszolgáltatott helyzetben. Egy férfi szedje össze magát és ne hisztizzen. Apuka akarsz lenni? Nem kellett volna a gyermeked anyjával kiszúrni. Keress más nőt tanulj a hibáidból és ne kövesd el őket.
2018. jan. 6. 10:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyedről ilyennel nem tud kirúgatni, különben is ha indokolatlanul rúgnak ki arra vannak jogi lehetőségek. A munkaáltatónak sem jó ha hipp-hopp kirúg valakit.Szerintem itt Te magadat rúgattad ki, vagyis már a szélén álltál, hogy kirúgjanak ő már csak az utolsó csepp volt. A lakásból persze, hogy több jár neki, ha többet tett bele. Ez remélem nem is kérdés számodra. Itt nem Te Vagy az áldozat, saját magad tettél tönkre körülötted mindent, csak szépen visszakapsz mindent.
2018. jan. 6. 12:53
 20/27 anonim ***** válasza:
11-es csinálja csak, a csaj meg majd ezért is szépen feljelentheti.
2018. jan. 6. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!