Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy ne forgassa fel az életem és ne tegyen tönkre? Nincs valami szervezet, ami a férfiak jogait segíti védeni?
Megcsaltam a barátnőmet, volt gerincem bevallani, megbántam. Viszont ő szakított velem, és épp arra készül, hogy tönkretegye az életem. A munkahelyemről kirőgatott már, a lakásunk pedig közös tulajdon, amibe ő sokkal többet tett bele, teljesen ki fogok készülni anyagilag.
Közben terhes is, tudja jól, hogy én mindig is szerettem volna apa lenni, egyszer régebben elvetélt, akkor pszichológushoz kellett járnom, most pedig tehetetlen vagyok, ha abortuszra megy (és igen, az a terve...). Enyém is a gyerek, de semmi jogom nincs hozzá, hiába akarok édesapa lenni, nekem ebben nem osztanak lapot.
Vannak olyan magánbeszélgetéseink, amivel a családommal való kapcsolatom is tönkrevághatja, ha megmutatja neki, és ezzel is kecsegtetett, erre is készül.
Mit tegyek? Az öngyilkosságba fog hajszolni, de senki sem segíthet nekem, mert férfi vagyok, nem véd senki, és persze én vagyok a disznó, mert megcsaltam, innentől mindenki csak bólogat arra, ha tönkreteszik az életem, hiszen "megérdemlem"...
Ezen én is elgondolkoztam már, hogy mi van akkor, ha a férfi akarja a gyereket, a nő meg nem? Ilyenkor a férfi beleszólhat a dologba? Igazságtalannak tartom, ha nem.
A történet további részeihez nem tudok hozzászólni, csak azt kívánom neked, hogy ha már egyszer megbántad a tetteidet, akkor legyen erőd elviselni a következményeket is! A volt barátnődet meg, remélem, le tudod állítani.
Megerdemled amit kaptal, viszont az apukaakaroklenni! hisztidre egy valasz van: van meg hal a vizben.
Tanulsz az esetbol, es majd ha ujbol lesz valakid akkor nem kufircolsz felre, es lehetsz apuka. Zsenialis terv mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!