Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért múlt el a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért múlt el a szerelem ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Barátom nemrég szakított velem, mert nem szerelmes belém és csak erőltetés lett volna részről.

3 hónapig voltuk együtt, az első két hónap csodálatos volt, éreztem, mennyire szeret. A harmadikban meg 3-szor szakítottunk, mert ő nem tudta, mit érez. Aztán kimondta, hogy nem szerelmes. Azt mondta, talán magának sem akarta beismerni.

De mi okozta ezt az egészet? Semmiben nem változtam, és komolyabb vitáink sem voltak. Hirtelen csak egyre közönyösebb volt velem..éreztem, hogy valami nincs rendben. Pl.: alig ölelt meg, egyre kevesebbet beszéltünk, találkoztunk, az elején rajongott értem, aztán egyre kevesebbet dicsért.

Miért múlt el?

Gyerekek sem vagyunk már...

Ő 25, én 23L.

2017. dec. 29. 23:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Úgy sajnálom, hogy veletek is ez történt. Annyira nem értem, úgy fáj. :(
2017. dec. 29. 23:52
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

De pedig gyerek vagy.

Ez kb. minden születő kapcsolatnál így kezdődik. Az újdonság varázsa, az első közös séta, mozi, viccelődés, mély beszélgetés, szex, aztán ez elmúlik mert már a sokadik séta, mozi, viccelődés, beszélgetés, szex és ami marad utána az számít.

Nála nem maradt semmi.

Az mondjuk más kérdés, hogy én még nővel nem szakítottam azért mert nem voltam belé szerelmes, pedig volt jó pár.

Az ilyen dumákat én mindig fenntartásokkal kezelném.

2017. dec. 29. 23:55
 13/19 anonim ***** válasza:

Tudom. 🙁🙁🙁

Ezen nagyon sablon, de az idő segít.

De az is, hogy kibeszélem magam, minden sértettségem. Annak aki csak meghallgat. Akár itt. Jól esik kiadni, mintha leereszteném.

Jó lenne, ha csak simán el lehetne zárni az érzéseket.

Most hiába mondom, hogy túl leszel rajta.

De ez adjon reményt. Jobb is vár rád. Aki igazán fog szeretni. Most még nem vigasztal, de így lesz.

2017. dec. 29. 23:55
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Ezt hogy érted? :

"Az mondjuk más kérdés, hogy én még nővel nem szakítottam azért mert nem voltam belé szerelmes, pedig volt jó pár.

Az ilyen dumákat én mindig fenntartásokkal kezelném."

2017. dec. 29. 23:59
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

Úgy, ahogy leírtam.

Egy kapcsolatnak nem feltétele a szerelem. Volt olyan barátnőm, aki szuper volt az ágyban, de semmit nem érzetem iránta, viszont minek szakítsak vele, ha nyújtani tudunk egymásnak valamit?

Csak azért mert nem a szerelem az?

Ugyan.

De volt aki még csak az ágyban sem volt nagy kunszt, viszont baromi jól megértettük egymást. Ott sem jött a szerelem, de tudott stabilitást adni az életembe. Minek is dobtam volna el azonnal, csak mert nem vagyok belezúgva...

2017. dec. 30. 00:07
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

ő sosem szeretett téged.

szerelemmel biztosan nem.

kész röhej, hogy 3 hónap alatt annyi ennek...

ez nem volt szerelem.

bírt téged, max. ennyi.

2017. dec. 30. 00:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A srác teljesen éretlen, gyerekes, nem tudja mit akar, nem alkalmas párkapcsolatra. Sok ilyen van, ne vedd a szívedre, ezek többnyire sérült emberek.
2017. dec. 30. 02:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem volt itt részéről szerelem sosem!Tetszettél neki,kedvelt,eleinte izgalmas voltál,finom az új punci,jó a szex,stb.Aztán rád unt.Nem tudott beléd szeretni.Sajnos sok ilyen van.Az vigasztaljon,hogy majd eljön az az ember is,akinél ilyen probléma szóba sem kerül.Meg persze az,hogy időben kaptad a hideg zuhanyt.
2017. dec. 30. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Én inkább arra keresem a választ, miért nem akar elmúlni. Sok éve ismerem azt a Nőt, aki már jó ideje hozzám sem szól, elérni sem tudom, nem áll szóba velem már kb egy éve. Mégis hetente álmodok vele, minden apróságról szinte minden nap eszembe jut, hiányzik. Pedig csak "barátzóna" voltam nála. Ha valakit szívből igazán szeretsz, az nem múlik el. Sajnos. :( 30/F
2018. jan. 2. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!